Széles Gábor a lapunknak adott interjúban kifejtette: a Jobbik nem radikális párt, ezen a kategórián már régen túllépett. Hangsúlyozta: lehetetlen az országot úgy kiemelni a bajból, hogy folyamatos feszültséget tartanak fent, megfélemlítik az embereket. Ráadásul bolsevik kinyilatkoztatás jellemző rájuk, meggyőződésük, hogy ők jelentik a többséget. Széles Gábor emlékeztetett arra, hogy a közvélemény-kutatások és a közhangulat azt mutatja, a Jobbik maximum 15-20 százalékon áll, tehát kisebbségben van. „Bolsevik mentalitás jellemezte Vona Gábor múlt hét végi nyilatkozatát is, amikor azt mondta, a Jobbik kétharmados győzelmét a Fidesz veszélyezteti, és nem fordítva” – tette hozzá Széles Gábor.

Forrás: magyarhirlap.hu
Feltöltő: barew7
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria
@Január: Ja mikor isindult be hazánkban a kinai piac 2002 -be nem érdekes.
fülig jimmy
Akik ettől jobban képesek tönkretenni,mint ahogy most áll,hát azok tudnak a lerágott csonton is húst találni.Bár a magyar föld egy kisebb része még talán megvan.Széles Gábor ahová még betette a lábát mindent tönkretett.Szerintem a saját cégeit nem Ő vezeti.
barew7
Fodor Gábor fogalmazása majdnem pontos, csak annyiban téved, hogy a Jobbik térnyerése nem a Demokráciát, hanem a húsz éve regnáló "hivatásos demokrata" politikusok garázdálkodásának lehetőségét veszélyezteti!

www.youtube.com/watch?v=spVtOmFJanA&feature=player_embedded
csikknorisz
A Barikad meg a Kuruc miota a Jobbik lapja? Amugy meg ki az a Szeles Gabor?
szaboria
@csikknorisz: A barikád az jobbik lapja Pörzse a főszerkesztője.
bigyibogyo
@csikknorisz: Kurucnak meg Morvai az egyik szerkesztője.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.