A Medgyessy-kormány 2003-ban a Fidesz parlamenti kérdésére hozta nyilvánosságra, hogy közel egymillió forintért szerződött Morvai Krisztinával. A Jobbik mostani államfőjelöltje akkoriban az Esélyegyenlőségi Kormányhivataltól kapott megbízást, hogy külsős szakértőjeként dolgozott a családon belüli erőszak elleni kampányban.

Forrás: index.hu
Feltöltő: bigyibogyo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bigyibogyo
Remélem jó tanácsokat adott annyiért
Vagy kezdődhet az elszámoltatás
bra048
Tehát " dramatizált előadásban" kellett feldolgoznia a témát 960.000 Ft-ért.
Ezek szerint már akkor is látszott, hogy mihez is ért Krisztina. A mostani
szereplése egy igazi "tragikomédia".
vukkocska
Nem az a baj, hogy szakértett, hanem az a baj, ahogy nyilatkozik mostanában. Mint a fedhetetlenség nagyasszonya. Kommunikál mentelmi jogról, és elsőként hozakodik vele elő a tényszerű szabálysértésnél, hogy ne kelljen kifizetnie 7000 forintot. Sokszor írtátok, hogy azért ment át ilyen stílusban, mert nem kapott végül az MSZP-től kormányfeladatot. Most már kezdek rajta gondolkodni, hogy mi is lehet az igazság Morvai Krisztinánál. Nem is lehetett volna Baló György felesége, ha nem közel azonosan gondolkodnak.
kamazuka
1 milcsiért hányszor kellett fogatmosnia esemény után?
dr. prédikátor
Nocsak ,nocsak hogy mik nem derülnek ki!!!!!Remélem az az ördögi vigyor egyszer ráfagy a képére!!!!!
szaboria
Nefeledjük, hogy a férje Baló nagy MSZP-s tehát adott volt a dolog,hogy a felkérésnek eleget tett. Hogy mitől lett az a pálfordulás azt csak Ö tudhatja.
Dr.luigilongo60
"Lévai szerint a megbízás arra vonatkozott, hogy Morvai az ország több pontján megtartott kampányeseményen dramatizált előadásban dolgozza fel a témát."

Dramatikában most sincs hiány.Már írtam egypárszor, ez az idióta luvnya csak akkor nem hazudik , mikor nem mozog a szája.
Illetve nem is annyira idióta, inkább mindenkit annak néz a behízelgő, negédes modorával.Ha gyilkolni akarna, azt is mosolyogva tenné.
Egy rakás undormány az egész.
Kedves jobbikos bajtársak ,neki lehet állni védeni a rakás szart.
Dr.luigilongo60
Elnézést, ha elragadtattam magam de a képmutatás nagyon undorító tulajdonság az Én erkölcsi normáim szerint.
barew7
Na és? Ez a szakmája, a megrendelés az megrendelés! Milyen jó, hogy a Fidesz az Mszp-nél Morvay Krisztina után szaglászik, látom, hogy megint lyukra futottak! Vagy volt netán valami szabálytalanság az Esélyegyenlőségi Kormányhivataltól kapott megbízás vonatkozásában? Ha nem, akkor mi a gond???
Mit össze retteghet ez a két párt a Jobbik térnyerésemiat!!!
tnezo
@luigilongo60: Észrevetted/észrevettétek, hogy erre a hírre bizony most tényleg megbénult a Jobbik kommunikációja? Egyetlen jobbikos sem szólt hozzá, valószínűleg várják a központi pártutasítást, hogy hogyan kell(ene) cáfolni a cáfolhatatlant. Felfordul az ember gyomra a jobbikos köpönyegforgatóktól.
tnezo
@barew7: Na mivan barew7? Reszketsz a Jobbik-MSZP nagykoalícó miatt? Te is annyira szánalmasan téped a szádat, annyira szánalmas! Ne érveljetek az MSZP ellen, ha nekik dolgoztok, kapise???
inkvi
Valami értelmes embertől kértek szakértést! Ez nagyon jó!
tnezo
Nagyon kilóg a lóláb. Ugyanis amikor egy Fideszes és egy MSZP-s egymás mellett áll egy akármilyen eseményen (pl. márc. 15.), akkor a jobbikosok ezt lefotózzák és a fénykép alapján Fidesz-MSZP nagykoalíciót kiáltanak. Persze ha Morvai az MSZP-vel üzletel, akkor abban semmi nincs. Aki nem vak, az a fenti példából is láthatja, hogyan működik a jobbikos kettős mérce.
inkvi
Ezek olyan kacsák, mint ahogy BVajnai libái is elnémúltak!
Dr.luigilongo60
Már csak az érdekelne, a nemzetes asszony mennyit kapott a metélt farkincák szakmailag magasröptű "megszakértéséért".
inkvi
@profon: Hihihi!
@luigilongo60: És GP?
inkvi
@luigilongo60: Ott nincsenek metélt farkcinkák!
barew7
@tnezo: Látom elgurult a gyógyszered! Előbb értelmezzed amit írtam, utána cikizz!!!
barew7
Én azt is felfedeztem, hogy akár hiszik, akár nem, Morvay Krisztina már a Jobbik megalakulása előtt is élő ember volt. ( A sok hülyeség közt ez is bőven elmegy. Kb. ilyen szinvonalú rágalmakat terjeszt az egész bal-jobb (-nak) csúfolt média a Jobbik köreiről!!
msziki
@vukkocska: Előbb, vagy utóbb mindenki besározódik. Az élet nem fekete és fehér alapelv alapján működik. Keveseknek adatik meg, hogy ne legyen valamilyen vélt, vagy valós ügyük.
szaboria
@barew7: Neked s felteszem a kérdést, akkor miért nem tagja a Morvai a Jobbiknak?
szaboria
Most reggel a TV1-en Morvai megint adta magát Betlen szóhoz sem jutott csak Krisztike hisztizett.
Atomqkac azaz EbUraFakó
@szaboria: történetesen láttam a felvételt, nem hisztizett, teljesen normális stílusban beszélt.
bigyibogyo
@Atomqkac: Morvai nem hisztizett? Kizárt :) Ennyire senki fantáziája nem lehet élénk...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.