Alig került ki, máris levetette az V. kerületi önkormányzat az Origo-ról azt a videót, amelyben egy magát Ozváry Györgynek mondó férfi azt állította, hogy többször is átadott egy ismeretlennek pénzt, aki a kerületi önkormányzat munkatársának adta ki magát, a pénz Rogánhoz kerülhetett. Kiderült, Ozváryék csalók.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Szörnyű ez az undorító sárdobálás. Ez a választási kampány végig erről fog szólni, és nem arról, hogy mit fognak csinálni a pártok???Mielőtt írnátok, nincs rózsaszín ruhám és nem kívánok naivaként színpadra lépni. Annyira szeretnék már látni egy egymást ütköztető, értelmes vitát.
Atomqkac azaz EbUraFakó
Igen, ez már tényleg gyomorforgató. :P Alig várom, hogy vége legyen ennek az egésznek, mert akárhová kapcsolok a tévén, akárhova kattintok a gépen, mindenhol újabb és újabb "sokkoló" , " döbbenetes" , " felháborító" és hasonló jelzőkkel ellátott , sokszor ellenőrizhetetlen és visszataszító "leleplezéseket" lehet látni. Ha lenne tököm, már teli lenne :P Így csak a csipkés tangám :P
Dr.luigilongo60
Atomqkac !
Akkor nem szoktál így felháborodni te sem , mikor ugyanezt teszik egy kormánypárti emberkével.
A nüansznyi különbség csak annyi, hogy ők nem szónokolnak éjjel- nappal az erkölcsről, meg a másik oldal szemétségeiről.
inkvi
@luigilongo60: Miért ragadtatod el magad?
Dr.luigilongo60
inkvi !
Azééééé!

Ha kormányon lesznek, nem kell levetetni az ilyen videókat, mert majd fel sem lehet rakni.
Teljesen mindegy lesz ,hogy igaz avagy nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.