Orbán Viktor, a Fidesz elnöke szerint itt az ideje, hogy a kormány Debrecen városával együtt a DVSC futballcsapatához méltó stadiont építsen. Orbán már augusztusban is arról beszélt, ha a Fidesz nyeri a választásokat, akkor biztosan megépülhet az új stadion.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
inkvi
@szaboria: Jól látod a kérdést! Ráhibáztál!
csikknorisz
Kosa haverral majd felhuzzak. @szaboria: Igaz, nem ez az elso szamu problemaja az orszagnak, de kampanyfogasnak barmi megteszi. Debrecen az orszag masodik legnagyobb varosa, Fidesz-alelnok polgarmesterrel. Ergo sok potencialis szavazo, akiket meg lehet a lokalpatriotizmus urugyen fogni, egy uj stadion felepitesenek beigeresevel. Ha teljesitik, akkor teljesitik, oke, de egyelore csak kampanyigeret, nem tobb. Legyen uj stadionja Debrecennek, de ne a kampany alatt halljunk rola, hanem majd az alapkoletetel, aztan legkozelebb a megnyito alkalmabol.
inkvi
@csikknorisz: Olvassál néha sport-újságot!
csikknorisz
@inkvi: Mit fogok megtudni egy sportujsagbol? Hogy a Fityesz a Loki BL fotablajara jutasaval kampanyol? Lattam a meccset, lattam Zorban nyilatkozatat is utana. Semmi oszinte orom, csak kampanyduma, hogy majd En meg Kosa. Majd mi megcsinaljuk. Csinaljak, rajta.
orogordog
63-as fő út meg olyan kátyús, hogy szét hullik az autó rajt. Fehérvár Mártírok útja dettó. A többit reggelig sorolhatnám.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.