A Necenzurirano című horvát internetes hírportál a közelmúltban több cikkében foglalkozott a radikális iszlám terrorhálózatok európai terjeszkedésével. A lap szerint Magyarország az ezredforduló után kiemelt célpont lett az al-Kaida és Irán számára is és ebben a stratégiában fontos szerepet játszott haláláig Eduardo Rózsa-Flores, valamint a vele kapcsolatban álló Jobbik, gerilla szervezetek, valamint a Magyar Iszlám Közösség is. A horvát újság információit nem áll módunkban minden szempontból ellenőrizni, de az általuk felvázolt kép összecseng a megnevezett magyarországi szereplők nyilatkozataival.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
barew7
Atyaúristen!!!
Van ennél még lejjebb?????
barew7
Nem volt túlzás Vona kijelentése: "nagykoalíciós atombombázás a Jobbik ellen"!!!
bigyibogyo
@Nemezis: A jobbik sunyi. Azért sunyi mert közvetít egy üzenetet a programjába. Egy felnőtt, értelmes tervet. És közvetít egy teljesen ellenkezőt a beszédekkel. Egy szélsőségest, agresszívet.
Ez biztosan csak a választások miatt van. Így tud sok szavazót behúzni. De mi van ha nem? Ha tényleg szélsőséges? Így ha el nem is hiszi az ember, a gyanú árnyéka megmarad
Nemezis
Na ja, mert a fidesz, vagy az mszp azt fogja tenni amiről a kampányban beszél. hahahaha
bigyibogyo
@Nemezis: Nem érted. Persze, hogy nem. ezért kellene sok vita, hogy kiderüljön melyik része az amelyik egyáltalán végrehajtható. De Én nem erről beszélek. Az értékről amit képvisel. Nem lehet egy fenékkel megülni 2 lovat hosszú távon.
Se a Fidesz, se az MSZP nem folytat egy árnyékkampányt ahol sugallják, hogy a Jobbikosok milyen rosszul fognak járni
Ennél jobban nem tudom magyarázni anélkül, hogy ne provokálásnak tűnjön. Ha így sem érted inkább hagyjuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.