Vasárnap nem csak a jelöltek és a pártok sorsáról döntöttek a szavazók, hanem az is a szavazatok alapján dől el, hogy a parlamentbe jutó pártok mennyi állami támogatást kapnak. A új bejutók közül a Jobbiknál még nem döntöttek arról, hogy mire költik az év hátralevő részére járó 335 millió forintot, az LMP-nél meglepődtek, hogy 200 milliót kapnak. Az LMP már gondolkozik azon is, hogy pártalapítványt hozzon létre, ami után további támogatásra lesz jogosult. A Jobbik szóvivője szerint náluk is biztos alakul pártalapítvány.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
luciferi
@alfás: zöld a lámpa! Nem kell rendőrkanyar.:)
alfás
@kevijeni: van Isten.és még szeret is engem.
bigyibogyo
@alfás: Tévedsz, nem Én nézlek le. Tőlem akár maradhatsz is, mindig kellenek másmilyenek. Illetve igen de nem azért, azért mert nem látsz és nem gondolkodsz.

@Nemezis: Oh, még mindig a bilincs? Szerinted a pisztolyt eladó is gyilkos? Vagy csak az aki megveszi és használja?
De vigasztaljon, ha nő lenne sem. Bár a mostani csajom Jobbikra szavazott. Csak, hogy lásd nem ez a gond. A csőlátás a probléma.

@alfás: Utolsó posztod duplán kizárt.
bigyibogyo
@alfás: Jah, ha nem Te vagy a Benhur annak örülök.
alfás
@bigyibogyo: és mivan,ha Te vagy a másmilyen?na mindegy,ez egy 22-csapdája.maradjunk annyiban,hogy Te továbbra is csőlátásunak tartasz,én meg továbbra is tisztellek.és a tiszteletem függettlen az ikszelésedtől.(még,hogy nem szeret Isten)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.