Már 2008-ban, a népszavazás után jelezték az Országos Választási Bizottságnak, hogy zavarok lehetnek az igazolással voksolók nagy száma miatt a 2007-es törvénymódosítás miatt. A budapesti II. kerületi Választási Iroda vezetője például most kiadott közleményében azt írta, "két éve, a választási tapasztalatokról adott tájékoztatóban azonnal jeleztük a kijelölt szavazókör működési zavarait a Fővárosi Választási Iroda vezetője felé. " Habár elkerülhető lett volna a káosz, jelek szerint az illetékesek nem vették komolyan a figyelmeztetést. Felelős nincs, legalábbis egyelőre senki sem mondott le a posztjáról.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria
Ez a 22-escsapdája alkotmánybirósági döntésre születtet a rendelet nem az OVB felelősége hanem az országgyülésnek kellet volna ujra tárgyalni és kérni a módositást .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.