Most az a fontos, hogy Orbán mit mond és tesz a két forduló között Északkelet-Magyarországon. Elmegy-e és mit mond Edelényben, ahol akár győzhet is a szélsőjobb? Kimondja-e Pétervásárán vagy Tiszavasváriban, hogy nem fogja tűrni a rasszista uszítást és a törvénytelenséget, és kormányfőként megígérheti, se a magyar állam, se az EU fejlesztési pénzét nem kaphatja az, aki erre vetemedik? A világ várja és elvárja, hogy így tegyen. A Fidesz a várakozásoknak megfelelően megnyerte a választásokat. Még kell tennie némi erőfeszítéseket a kétharmad megszerzéséért, de a valóságos feladat a kormányzás feltételeinek kialakítása. A kormány felállításáig rákényszerül, hogy eddigi stratégiáján módosítson három területen. Az első: a Csönd Országából át kell mennie a Hangok Országába. A második: a támadó, lejárató, negatív, tagadó sajtókonglomerátumát át kell formálnia építő, szakmai és állító hatásos rendszerré. A harmadik: azonnal erőt kell mutatnia a Jobbikkal szemben, hogy annak ne legyen mersze rögtön támadásra a kormányzás megkezdésekor, és kivédje a befektetők demokrácia-kifogását.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Edy Andre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lbs
@furfang: Szerintem a valami ütni fog, az a guta lesz, amely Lengyelt fogja megütni a Fidesz győzelme, meg a Jobbik előretörése miatt.
Hál Istennek az MSZP is kezd hasonlítani a norvég testvérpártjához.
Oszlóban van...
bra048
@furfang.A tegnapi 20.18-as kommentedre: Amit Viktor egyszer megmond az úgy is van.
Csakhogy Te meg azt nem tudod, hogy majd ismét egy biztosításmatematikus professzor
lesz a nyugdíjbiztosítás főnöke, aki már volt egyszer és azt is tudjuk, hogy akkor mit csinált
a FIDESZ a nyugdíjrendszerrel, meg a kivételes nyugellátásokkal. Hogy tudd a kivételes
nyugellátás a kisnyugdíjasoknak adható, de a keretet 1998-2002 között a FIDESZ befa-
gyasztotta. Lehet, hogy Te erről nem tudsz, de én igen.
furfang
@bra048: Ne riadozz előre! Azt teszik majd, amit megenged a kassza. Szocik is ezt tették pl. a l3. havival. Ott reklamáltál, vagy megértetted és lojális voltál a kormányhoz?
szaboria
@furfang: Ide figyelj mi nyugdijasok jobban tudjuk mit tett a fidesz inkvinek is fel tettem a számtan példát de még ö sem válaszolt neked is felteszer 1999 jan. számold ki 33000.-Ft akkori nyugdijnak menynnyinek kellene mostanra lenni. Elvett a fidesz 12% emelést minden nyugdijastól amit 1998 Ők is meg szavaztak a Szocik probálták rendbe tenni mert már 2006 óta sokan kaptak még a rendes emelésen felül 4 vagy 2 %-ot most is megkaptuk januárban . a 13 .elvételét sokan meg értették, hogy a gazdasági vállság ezt hozta .De ez úgy kell kiszámolnod, hogy ahoz a minden következő év emelését is hozzá kell adnod. Jó számolást kivánok én már végig zongorátam az én családomnak 3 vagyunk nyugdijasok már 4,5 miilót hiányzik a kasszánkból.
bra048
@furfang. Akárhogy is erölködsz. A FIDESZ-nek semmiben nem hiszek, mert ismerem a
logikájukat. Most egy óriási "ÚJ SZÉCHENYI TERV" stb. kezdődik, aminek 2014-ben az új választással vége lesz. Az is előre látszik: ők sem fogják elismerni menet közben, hogy rossz fát tettek a tűzre.
laja001
Nagyon kíváncsi leszek a fidesz által vezetett rendőrség mit fog tenni egy béremelésért tüntetőkkel .Vagy egy jobbikos Gárda avatással szembe talán virágokkal vonul ki a rendőrség?Vagy talán csoki osztogatással fog tömeg oszlatást csinálni ?És mit szólnak majd hozzá ismét a rendőröket hibáztatják ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.