A háziorvosok már nem hisznek az ígéretekben, éppen ezért komoly terveket várnak a jövőjüket érintően - mondta el az InfoRádió Aréna című műsorában a Gerincgyógyászati Központ igazgatója. Varga Péter Pál hozzátette: a szellemi szabadfoglalkozású orvoslás bevezetése, és mellé a "véreb" biztosítók, vagyis egy nagyon szigorú, de hatékony finanszírozás jelentheti a megoldást a magyar egészségügy égető kérdéseire. Mint mondta: a Franciaországban és Németországban, illetve az Egyesült Államokban működő rendszer lehetne a példakép.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
egeszsegugy
Az én háziorvosom elment Svédországba dolgozni. Ezzel a saját problémáját megoldotta, a betegeit pedig le....ta. Egy szerencse van ezzel kapcsolatban, hogy aki a praxist átvette, az végre egy lelkiismeretes és nagyon normális orvos, aki nem csak szavakban tesz az emberekért.
szaboria
@egeszsegugy: Mivel rálátásom volt hosszú éveken keresztül anyukám révén az egészségügyre, aki nem hivatásnak hanem csak pénz szerzésnek tekinti az orvosi pályát az nem szivvel csinálja.
egeszsegugy
@szaboria: igen, ezt akartam kifejezni. Az előző háziorvos éppen ezért volt olyan, amilyen... nem részletezem.
Csizmás Kond
@szaboria: A mai világban mit jelent a hivatás, amikor mindenki pénzért dolgozik ?
A szívvel-lélekkel való hozzáállás pedig inkább a karrier illetve az-általi több pénz reménye.
szaboria
@Csizmás Kond: Kérdés, hogy te mennyit találkozol orovosokkal,hogy rálátásod legyen nekünk rengeteg orovostkellett meg ismernünk olt olyan aki márösszeget is mondott mennyiért vállalja el kezelést ami ingyen jár az állami intézetben.
lópicigáspár
Ez a mostani magyar egészségügy úgy bűzlik ahogy van! Csak az a baj, hogy olyan dögszaga van!:-(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.