Az új kormánynak azonnal intézkedéseket kell tennie annak érdekében, hogy őszre ne váljon fizetésképtelenné több önkormányzat - írja a Magyar Nemzet a PricewaterhouseCoopers (PwC) friss felmérésére...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csutak
Őfelsége Első Viktor von Orbán megoldja a gondokat, hisz ő mindenható:)
marlin
"Ősszel több önkormányzat is csődbe mehet"
MÉÉÉR??, na miért is??
mandiner
Pl azért többek közt, mert a mi szadesz-maszopos önkormányzatunk 300 milla hitelt vett fel, hogy a béreket tudja fizetni, mert úgy döntöttek nem állnak oda az orvosok, rendőrök pedek, stb elé, hogy már a januári béreket is csak bérelőlegből tudták fizetni! Úgy vették fel, hogy késeltetett a törlesztés, érdekes módon októberben kell kezdeni..szó szerint azt mondta a polgi, hogy az majd legyen a köv, képv. testület gondja..ne minket szidjanak, hanem majd a Fideszt! Érdekes módon szeptemberre kérték az intézményvezetőktől, hogy mindenhol szedjék össze, hogy ki küldhető el..lehetőleg minél több legyen!
mandiner
És2-3 éve 900Millás kötvényt is kibocsátottak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.