A nagyarányú adócsökkentés, a megszorítások nélküli szociális biztonság és a csökkenő költségvetési hiány hármas célja azonnal vagy akár rövidtávon, megvalósíthatatlan az új kormány számára. Márpedig az ellenzéki Fidesz gazdasági retorikája sokáig e háromszögre épült. Milyen jelek utalnak arra, hogy a választásokon győztes párt tisztában van a realitásokkal, és új utakra tér? Sikerül-e modernizálni a leendő Fidesz-kormánynak Magyarországot? - ez az előttünk álló időszak legfontosabb gazdasági kérdése. Vajon a szocialisták súlyos veresége után, a minden eddiginél nagyobb felhatalmazással rendelkező végrehajtó hatalom képes lesz-e áttörést elérni Magyarország felzárkózásában, az államreformban, a versenyképesség növelésében, a válság utáni tartós és fenntartható növekedés szavatolásában?

Forrás: komment.hu
Feltöltő: barew7
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
luciferi
@furfang: Én nem néztem el semmit ennek a garnitúrának! Sőtt!! A szavazásnál büntit kaptak! És nemcsak tőlem! Viszont az orbáni hazugságokat sem nézem el! És vajon miért csak mos lett hirtelen fontos az összefogás? Ami szép dolog, csak éppen 8 évig tudatosan ez ellen dolgozott gőzerővel!
furfang
@kevijeni: Ha ilyen karakán vagy, akkor mégis ki kormányozzon, ha sem ez sem az? Ezt komolyan kérdem.
Dr.luigilongo60
@furfang: Én nem is vártam mást tőlük, na de az a sok fütyesz fan biztos nem erre számított.
luciferi
@furfang: örülök, hogy nem cáfoltál meg.
Hogy ki kormányozzon? Reménykedtem az újakban, de nem jöttek fel annyira, hogy komoly tényezők legyenek. Marad a Te pártod, csak sajna már a hivalba lépés előtt hátat fordítanak folyamatosan azon dolgoknak, melyeket eddig fennhangon(!) dögönyöztek a fejekbe. No mindegy, nincs más alternatíva, meglátjuk, hogy mit "művelnek". Sajnos rossz emlékei vannak. Az már kész ténynek tűnik, hogy azok az intézkedések, melyeket a választás utánra rögtön ígértek, (tudd, mik) nos azokból az idén már semmi nem lesz. Fidesz-Valóság: 0 : 1. A többit majd meglátjuk. Persze, hogy mindenkinek az az érdeke, hogy haladjon az ország. Kérdés, hogy Joszip Tot, vagy Kaja Ibrahim, és számtalan "társuk" is akarja -e??
furfang
@kevijeni: Marad bizony az én pártom, de adjunk már egy kis bizalmat nekik, pontosan azért amiket te is leírtál, és ne gáncsoskodjunk előre, hiszen nekünk nem lesz jó, ha nem hagyjuk őket dolgozni, és belebuknak. És ne feledjétek el, az előző kurzusnak 8 éve volt arra, hogy módszeresen minden apró részletében elb..k az országot. Megcsinálták. Ne várjátok azt, hogy holnapra minden helyreáll, működőképes, és csodálatos lesz. Ha nem buktattátok meg az előző kormányokat közös nagy akarattal, akkor több jóindulat kellene azok iránt, akik egyáltalán befogták magukat ez elé a szétesett szekér elé.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.