Orbán szerint az MNB nem offshore-lovagok székhelye, Simor kitöltené a mandátumából hátralevő három évet. Felkészültek a harcra.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csutak
Orbán bevezeti totalitárius diktatúrát!
Január
Már az előző Fidesz kormány is felügyelni szerette volna a jegybankot. Azért ezt nagyon körültekintően kell csinálni, mert az ország ki van szolgáltatva rendesen a külföldi tőkének és - bankoknak, s ha, jaj a forint árfolyamának és a devizahiteleseknek, akkor másnak is jaj ......
Január
@Január: Na, ezt jól megmondtam hétfőn, és már csökkent is a forint árfolyama. Gondolom a devizahitelesek "örülnek" ennek, mert akár 40%-al is nőhet a hiteltörlesztő része - itt a tv kommentárban az eredeti részlethez képest gondolták a 40%-os növekedést.
Csak egy megjegyzésem lenne, amíg a jegybank független, és nem a kormányalárendeltje, a mindenkor regnáló miniszterelnök a jegybankkal kapcsolatos észrevételeit tartsa meg, mert az ország lakosai isszák meg a levét....!- a tanácsadói peedig figyeljenek oda.....

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.