a meleg expolitikus mszp-s költő véleménye az okokról és az okozatokról..a fidesz,kdnp,jobbik náci szövetség tükrében..

Feltöltő: ruszkibaka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bestia
Az egy dolog, hogy meleg vagy, de a postjaidba illesztett képeknek semmi közük a témához. Vagy ha szerinted igen, akkor ott gond van a toronyban... Nem kicsit.
Egyébként meg folyamatosan köpködsz, és fröcsögsz. Mindenki konspirál politikusokkal kapcsolatban, de te köpködsz, akár némelyik általad szidott. Javaslom, nézz magadba, vagy fordulj orvoshoz! A "műveid" betegesek, és dől belőlük a provokáció.
bestia

Bár a mai képeknek van némi köze. Némi.
ruszkibaka
valószínü,hogy még nem írtál blogot..a képek a melegeknek szólnak,nem a homofób fideszes nőknek..ha annyira szar amit írok,vajon miért engem választottak,hogy negyedikként legyek a hét bloggere..a sok tízezer blog közül? pont egy meleg..hiába,na..a kuruc-infón kell neked kereskedni..ott rátalász az elvbarátaidra..
bestia
Ne akarj ebből melegkérdést kreálni! Átlátszó húzás.

Elmondom másképp, hogy értsd!
Ha pl egy inflációról szóló cikket teletűzdelek izélő párocskákkal, az szerinted oké? Az odavaló??? Teljesen mindegy, hogy meleg párocskák, vagy hetero.

És nincsenek elvbarátaim a szélsőségesek körében, ezért nem vagy az te sem.
kiwi
Kedves ruszkibaka. Engem az idegesít, hogy állandóan ordibálsz. (értsd: miért írsz minden címet csupa nagybetűvel?)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.