Gyulyás Gergely hosszú interjút adott, amelyben nem kerülte a – minden bizonnyal – számára jelenleg legkellemetlenebb témát, egykori barátját, Magyar Pétert.

Szerinte két toposzt is megdöntött Magyar felbukkanása.

Gulyás Gergely kitálalt: sosem hallott részleteket osztott meg Magyar Péterrel kapcsolatban

Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Az egyik az az, hogy Mészáros Lőrinc elfogadhatatlan szereplője a magyar gazdaságnak, a másik pedig, hogy a nőkkel szembeni tiszteletben közmegegyezés van Magyarországon. Magyar Péter mind a kettőnek élő cáfolata, hiszen Mészáros Lőrinc vezető tisztségviselője volt, és a nőkkel szembeni tisztelet kapcsán pedig nehéz az ő nevét említeni

- mondta az új hyelzet értékeléseként a Mandiner podcastjában Gyulyás Gergely. 

Azt is elárulta, eddig hogyan ismerte volt barátját.

Magyar Pétert Magyar Péterként ismertem, de Poloska Péterként nem. Nem tudtam volna róla sem elképzelni, hogy valaki arra képes, hogy a saját feleségét, a saját feleségével folytatott magánbeszélgetését magnóra vegye

- jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter, aki nem nem érzi magát felelősnek Magyar Péter megjelenéséért. Hangsúlyozta: Magyart soha nem is javasolta államtitkárnak.

Gulyás Gergely úgy látja, hogy sem a kormány, sem Orbán Viktor nem vesztette el a belé vetett bizalmát a történtek miatt.

Forrás: Mandiner.hu

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Sok mindent mi sem tudtunk rólad elképzelni. Nővel meg még senki nem látott ebben nem vagy hiteles. Lölő?? Hát őt bármilyen kontaktusban megdicsérni... hát hmmm...
Szégyellheted magad... hazudsz állandóan.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Billibácsi
Fogyni látszik M.P. lejáratásához a muníció! Egyre nehezebben izzadnak ki új sztorikat.
csagyi
11:49 Te mennyit kaptál agyhalott hogy ott lehettél?
telegdilaci
@Horizont:Milyen barát az aki bajban nincs a Barátja mellett hanem inkább aljas módon támadja te egy megélhetési hazug politikus vagy én szégyellem magam hogy milyen Barát az ilyen gerinctelen alak!
Horizont
@telegdilaci: Figyu már! Neked fogalmazási zavaraid vannak. Ha valakinek itt címzed a mondandód akkor a kommentedbe ne a cikk címzettjének írjál már egyes szám második személyben, mert most is úgy jött le mintha nekem írnád hogy mi vagyok. Na! Már többször szóltunk.
sokanvagyunk
@Horizont: bocs, de vertikálisan Téged talált meg... :)
Horizont
@sokanvagyunk: Sajnos ezt sokszor csinálta már és olyan dühítő, miután figyelmeztettük is
többször :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.