Visszahoznák a szocpolt, erősítenék a lakás-takarékpénztárakat és ösztönöznék a bérlakásépítést - ezek a Fidesz lakáspolitikájának legvalószínűbb elemei, melyről a Figyelő ír.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Nem csak miből? Megint a legtöbben kik fogják igényelni?
Ujra jönnek a lenyúlások, az átjátszások.
fülig jimmy
@nyanya001: Naiv vagy:A szavazóbázist a meglévő érában megszerezni nem volt nehéz,de meg is kell tartani.Nagyon sok ember van,aki a 98-2oo2-es időkből csak a minimálbér emelésére emlékszik meg arra hogy ezáltal jóval több fizut kapott.
5hazi
@csutak: Hogy-hogy miből? 1 millió munkahely "igaz már csak 10 év alatt" De meg lesz! Ami azt jelenti,hogy ebben az évben ,ha csak juniustól számollyuk is minimum 60 ezer embernek lesz munkája! Vitya szerint.Vagy nem tudok számolni? Vagy lóditott valaki?
5hazi
Bocs ez ilyen nap. Helyesen:számoljuk.
Dr.luigilongo60
@5hazi:
Lesz munkahely persze,a Vezír ellenfelei illetve a vele nem egyet értők internálva lesznek a papi köbányáiba és ott dolgozhatnak napestig.
csutak
@luigilongo60: Légyszi ne vedd el kedvenc vesszőparipámat a koncentrációs lágert.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.