Otthonában előállították Stohl Andrást, mert azt gyanítják, hogy súlyos balesetet okozott hajnalban Budapest és Fót között. Ezt szemtanúk is megerősítették. Miután vért vettek tőle, délben hazaengedték.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Atomqkac azaz EbUraFakó
@szaboria: elég helytelen, hogy elengedték a rendőrök! És mi az, hogy ismeretlen tettes ellen folytatnak eljárást? Nemcsak egy rakás szentanú volt, Stohl maga is elismerte a bűnösségét!
luciferi
@Atomqkac: .emlékeztek még Császár Elődre? Halálos balesetet okozott, drogosan, és kimosdatták!!!!!!!! És egy fiatal, 25 éves rendőr halt meg miatta.
Atomqkac azaz EbUraFakó
@kevijeni: emléxem bizony és nagyon felháborított az az eset is!
csikknorisz
Ez azert mar durva, ha igaz: ''- Stohl András a tetőablakon mászott ki az autójából. Meg sem kérdezte tőlünk, hogy jól vagyunk-e, vagy segíthet-e valamiben. Szemmel láthatólag be volt rúgva, menni sem tudott. Telefonált az élettársának, vagy a barátnőjének, aki tíz percen belül érte jött. Mielőtt a rendőrök a helyszínre értek volna, a színész- műsorvezető részegen átült a másik autóba. A nő kiszállt az autóból, ezután Stohl elhajtott. A nőt számon kértük, hogy ezt hogy képzelte, azt akarja, hogy a férfi okozzon még egy balesetet? - tette fel a kérdést Hesz Mirabella. Azt is hallottuk, hogy színész-műsorvezető megkérte őt telefonon keresztül, hogy mondja azt, hogy ő vezette az autót – nyilatkozta a HírTV- nek a szemtanú.'' Ha tenyleg igy tortent, az meg pluszban hatosag felrevezetese is. Ezt mar nem uszhatja meg olyan konnyen.
bigyibogyo
@kevijeni: Hogyne emlékeznék. Mifelénk simán "rendőr gyilkos" a beceneve

@csikknorisz: Pénz kérdés. De meglássuk.
inkvi
@kevijeni: Nem kell mosdatni! ledörzsöli a nadrág!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.