Rákay Philip áprilisban azt mondta, hogy több mint húsz éve, amikor kiállt Orbán Viktor nagygyűlésén, utána Lilu miatt a Z+ tévében számonkérték rajta a szereplést. Lilu most visszaszólt Philipnek.

A műsorvezetőnő cáfolta azokat az újságcímeket is, amelyek szerint ő rúgatta ki Rákayt a zenetévéről. Kifejezetten jó viszonyt ápoltak kollégákként.

Lilu volt a Kérdések nélkül nincs változás című műsor vendége hétfőn a Partizán Youtube-csatornán.

A nagy összecsapás – Most Lilu szólt be Rákay Philipnek etikai okokból

Lilu most visszaszólt Rákay Philipnek/Fotó: MTI Fotó: Mohai Balázs

Gulyás Márton műsorvezető elmondta, hogy Rákay Philipet is meghívták vendégnek, de nem jött el. Ezután Gulyás szóba hozott egy áprilisi interjút, melyben Rákay arról beszélt, hogy az egész médiaszakmát magára haragította azzal, hogy 2002-ben kiállt Orbán Viktor mellett egy politikai nagygyűlésen.

„Elfogyott körülöttem a levegő, ennek első precedense volt, hogy az általam is alapított Z+ egyik műsorvezetője, Lilu által gerjesztett hangulatban összehívták a vezetőséget és számonkérték rajtam szereplésemet”

– szögezte le Rákay.

Lilu úgy véli,az interjú főcíme csúsztat, mert nem ő rugatta ki, Rákay ilyet nem is állított, hiszen jó viszonyt ápoltak kollégákként.

„Az valóban úgy volt – és ezt Philip nagyon jól el is mondta –, hogy én akkor kezdeményeztem egy olyan értekezletet a vezetőséggel, ami arról szólt, hogy én kifejeztem az aggályomat azzal kapcsolatban, hogy szerintem ennyire erősen benne lenni a pártpolitikában egy zenetévés műsorvezetőnek nem szerencsés, hiszen első szavazókhoz beszélünk.”

Úgy véli az a Kossuth téri rendezvény egy „irgalmatlan” nagy dolog volt, mindenki tudott róla.

Lilu szerint:

„Én azt őszintén tisztelem, hogy Philip első perctől kezdve ezt az értékrendet képviselte. Ő nem megélhetési fideszes, hanem ez abszolút az ő értékrendje volt. Nekem az etikai problémám mint tévés volt”

– fejtegette a műsorvezetőnő. Lilunak az a problémája, mint most azzal, ha egy híradós elmondja, kire kellene szavazni. Úgy véli, ez etikátlan.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nanya
Bár örökre fogyott volna el a levegő a gigádból te ocsmánykálmán !
Géza
Ez a szép kis nő nagyon el van deformálódva mostanra. Szegény!
namihami
""...ő nem megélhetési fideszes...""
Hanem??? Akkor milyen a megélhetési fideszes, ha ez a here nem az?
Lilu, konzultálj kezelőorvosoddal vagy gyógyszerészeddel! Hidd el, nem lesz haszontalan!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.