Három gyerekem van, de az ítéletem miatt a feleségemmel már különváltunk. 2001-ben a Vas megyei rendőrök „kapcsoltak le". Nagy értékű autók - főleg egyévesnél fiatalabb Audik - lopásából éltem. De nem ezért kaptam a büntetésemet, hanem egy olyan ügy miatt, amihez semmi közöm sem volt. Jelenleg a Csillag börtönben élek, a SzegedKuríron, ebben a blogban dokumentumokkal fogom bizonyítani ártatlanságomat.

Forrás: szegedkurir.hu
Feltöltő: Edy Andre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kakastoll
Tegyük fel, hogy mindenben igaz amit leírt, akkor is miért csodálkozik ? Csak nem képzeli, hogy az ő szabadságáért több rendőr vallani fog ?
Nemezis
Nagyon jó helyen van ott, ahol most van. Rá egy darabig nem lesz gondunk.
másvirág
Magyarországon "csak-ismerik"de" nem merik" alkazmazni a vádalkút ! Egy ember feltételes szabadságáért cserébe hatósági személyeket és hivatalokat zárhatnának be.
Nincs az a párt amelyik bevállalná,hogy ennek bevezetésére 100%-an szűkség van.
trix
Azt nem tudom hogy ebben a gyújtogatási ügyben benne volt-e, de a nagyértékű autó lopást beismerte , több százmilliós kárt okozott. Már ezért is megérdemelné az életfogytiglant. Megtéríteni akkor sem tudná az okozott kárt, ha élete végéig fizetné az elrabolt autók árát..... kapásból levágnám a kezét...
trix
Ja, meg azok után hogy terhelő vallomást tett több emberre, még véletlenül sem fog kijönni. Gondoskodnak a sorsáról fentről....

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.