A közéletben való aktívabb részvételre kéri a fiatalokat a következő Országgyűlés jobbikos korjegyzői által megfogalmazott, Foglaljuk vissza a hazánkat! című kiáltvány

Forrás: nol.hu
Feltöltő: marlin
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
@bigyibogyo: Emlékezz a Haiderre, az új Hitlert látták benne!! Azután mi történt, meghalt egy autóbalesetben, miközben egy meleg-bárból tartott hazafelé részegen!!
Ausztria túlélte őt is(mást is), mint ahogy Magyarország is túlélte Csurkát is és túl fogja élni a Balónét is!!
Ezeknek a fiataloknak - nem radikalizálódnak nagyon - még lehet is helyük egy parlamentben!!
A puding próbája az evés!!
fülig jimmy
@marlin: Haidert megölték,ez nyilvánvaló.Magyarország "tulélte" Csurkát akinek kétségtelen hogy volt néhány "farba" gondolata,de az elmult husz évben a csipetcsapatnak nagyon sok farba gondolata volt,és kérdés hogy tuléljük - é.Csak egy jóirányu radikalizmussal lehet felfelé kapaszkodni,megkockáztatom hogy egy jóirányu diktatura is hozhat eredményt.
bigyibogyo
@marlin: Most tettek valami jót. Match -ban voltam előbb. Magyar márkájú (az a márka, hogy Magyar) tejföl, túró, tej ~20 Ft-tal olcsóbb volt mint a többi (kis tejfölben az akciós Alföldi nyert picit). Vettem belőle, csinálok túrós tésztát holnap ebédre, aztán majd mesélek a minőségéről :)
Jah, és, hogy mi jót tettek. a magyar szónak adtak erős marketing értéket. Úgy tűnik jól sült el, olcsóbb termék lett belőle.

Jah, és megkapták az esélyük. Elég fele más módon. Bent vannak, de tehetetlenek. Tenni nem tudnak, majd meglátjuk milyen módon (emberi vagy habzó szájú) tiltakoznak nekik nem tetsző történek ellen.
lajos16
Hitler is lentröl kezdet,és mire vitte.
bigyibogyo
@lajos16: A világ nem hagyja újra megismétlődni. Remélem!
csutak
@fülig jimmy: Én láttam a tetthelyet, az nem gyilkosság, hanem öngyilkosság volt, ha egyáltalán magánál volt...
Azt a kanyart nem 100 felett kellett volna elkezdenie!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.