Tehát akkor a Jobbik csak álradikális, Izraelből irányítja a Moszad, ez a magyarázat!

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: bigyibogyo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
magyarszív
Idézet:

Ez egy több éve lerágott csont,netán uborkaszezon van nálad,hogy elővetted? A "betelepítés" előkészítését az szdsz már végrehajtotta,ezért
széthullhat,atomjaira szakadhat,nincs rájuk többé szükség! Most kell majd Viktoréknak azt a bizonyos "betelepítés" végrehajtását lerendezniük! Hányszor jártak "ott" a nagyok?
Fletó,előtte Semjén a cimborájával.

És persze az LMP az SZDSZ utódja :P

alfás
a polgárháborúsdiba azért hülyeség belekezdeni,mert nem arra fogok lőni akikre utasítást kapok,hanem azokra,akik miatt 20 év dühe gyülemlett fel bennem.
Atomqkac azaz EbUraFakó
@bigyibogyo: Eddig Orbánt emlegették Likud Voktorként. Tudtommal ő járt többször is Izraelben. Akkor most miről is beszélünk? Fidesz=Izrael !
magyarszív
@Atomqkac: Hát ő is az, akkor minek aggódik ennyire :P
Álszent.
Nemezis
@bigyibogyo: És ez téged miért zavarna, ha ugy is lenne. Végül is te is az SZDSZ utód LMP hive vagy, azok meg igencsak közel állnak a zsidókhoz. Mondhatnánk zsidó vezetés alatt állnak. Az LMP szintén hemzseg a zsidóktól. Vagy csak az a jó zsidó, aki a ti zsidótok?
bigyibogyo
@Nemezis: Engem nem érdekelnek a Zsidók. Válasszon olyan vallást mindenki amilyent szeretne, csak ne erőltesse másra.
Ami zavar a háború lehetősége. Az itthon folyó belháború, vagy valami túl bőszített szomszéd állammal (Szlovákia). És zavar az is ha a nagy magyarságukban kiárusítják az országot Izraelnek. Izraelnek aminek a kormányfője jelezte, hogy fel akarják vásárolni Mo-t.
Nemezis
@bigyibogyo: Ebben az ügyben az MSZP-vel, az SZDSZ-el, annak utódpártjával, és a hazai zsidóvezetőkkel kellene beszélned. Abban a nagy felvásárlásban azért ők vannak benne vastagon. A Jobbiknak nincs, és nem is volt mit eladni a zsidóknak, sőt, még csak lehetőségük sem volt segiteni az eladást.
Atomqkac azaz EbUraFakó
@bigyibogyo: Slotáról mi a véleményed? És Ficoról?
bigyibogyo
@Atomqkac: Semmi jó. Örültek.

@Nemezis: A hetiválasz, Posta Imre, és kitudja még ki szerint a Jobbik is azt tervezi. Nem mentesít, hogy mások is csinálták.
Atomqkac azaz EbUraFakó
@bigyibogyo: Most örültek? Vagy őrültek? Nem mindegy :)
Atomqkac azaz EbUraFakó
@bigyibogyo: Na látod, nem a Jobbik csinálja a feszkót, hanem ez a két nacionalista véglény, akik azt képzelik, hogy Szlovákiát el akarjuk venni tőlük. Sok egyéb tévhittel egyetemben és akik szemrebbenés nélkül tiporják sárba azt ott élő magyar kisebbség jogait, ugyanakkor háborút kiáltanak, amikor a kettős állampolgárságról van szó!
bigyibogyo
@Atomqkac: Akkor áruld el, hogy a feszültség keltésen kívül mi oka volt a Szlovákok kizáratási kérelme a Jobbik részéről az EU-ból?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.