Orbán Viktor nemcsak nem vágott vissza Csányi Sándornak a devizahitelek forintosításával kapcsolatos kritikájáért, hanem meglepő gesztust is tett felé: a Hírszerző kérdésére határozottan kiállt az OTP mellett, mondván a kormány és a Magyar Nemzeti Bank által gerjesztett helyzethez képest Magyarországon éppen az OTP volt az a bank, amelyik a legtovább megpróbált ellenállni a devizahitelezést gerjesztő piaci nyomásnak. Utánanéztünk, nem egészen így történt.

Forrás: hirszerzo.hu
Feltöltő: Edy Andre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Fogalmazzunk egyszerűbben: Kinyalta az ország leggazdagabb emberének a seggét.:-))
szaboria
Nem értem ezt a nagy forintra való vissza állitást mert amig a deviza hitelek kamatai 1/4 volt a forintnak. nem a csak a kamat emelés rontott a hitelen hanem a forint árfolyama is. Kiemlékszik még a Járai sávszélességére a 4,5 %-os sávot kiszélesitette 30%-osra. Erről valahogy elfeledkeznek.Én mégmindig joibban járok az Eurós hitelemmel mint a forint hitel maradt volna ugyan is annak 19,5 %-os volt a kamata szemben a 4,5%-os eurós kamattal ami mostanra is csak 6,9%-os lett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.