Megindítja a rendőrség a szabálysértési eljárást Vona Gábor ellen – értesült az egyik internetes portál.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

72 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
inkvi
Talán a rablást, betörést, gyilkosságokat vizsgálni, azután megelőzni! A piti hülyeségek ráérnek!
Turulmadár
@inkvi: Teljes mértékben egyetértek veled!
zsbela
A rendőrségnek, a tudomására jutott szabálysértést és bűncselekményt, ki kell vizsgálnia, függetlenül az elkövető személyétől.
bigyibogyo
@inkvi: Szerintem meg nem kell sorrendet állítani, ha valaki ennyire buta kezdjék csak vele.
Vona Gábor dupla büntetést szeretett volna a politikus bűnözőknek, remélem 100 000et fog befizetni a Jobbikosok párt tagsági pénzéből.
inkvi
@zsbela: Szép a szabály!
@bigyibogyo: Engem nem zavar senkinek a lajbija! Az jobban zavar, hogy az édesanyámnak ellopták a mellényét a mozgáskorlátozott klubban!
Turulmadár
@bigyibogyo: Most már nem csaj bólogató politikusok vannak a parlamentbe az fáj talán?20 évig ez volt szinte mire mentünk vele ezt szeretnéd?Igen ez Magyarország évikg egy mellény lesz a téma röhejes az egész!!!
furfang
Büntessék meg, fizesse ki, és lapozzunk végre.
trix
Hajrá Vona Gábor ! Nagyon jól tette hogy mellényben ment be ! Örülök neki hogy nem egy papucs, akit ide- oda rángatnak, mert ejnye bejnye feljelenti az a köcsög libatoll!
magyarszív
@trix: Büntessék meg, ha jogos volt. Ez most a törvény!
Viszont, aki most ezt annyira felfújja, az menjen a búsba, hiszen tényleg nem erre kellene az energiákat fecsérelni!!! Színjáték amit Vona ellen kreálnak! A rohadék cigókkal kellene már valamit csinálni, mert ők nyomorítanak sokakat, nem pedig Vona!
bigyibogyo
@zenei: Bár jelentettem a hozzászólásod azért a válasz:
Attól, hogy törvényt sért. Ilyen egyszerű ez, a törvénysértő az bizony bűnöző. Csak mert Vona Gábornak hívják, vagy mert Jobbikos és azt gondolja ezért a törvények felett áll még bűnöző marad.
inkvi
@Turulmadár: Nem értek Veled most egyet! Nem bólogattak ezek a kormányzó koalíciósok. Járt az eszük rendesen az érdekek mentén. Csak egy kis tévedés volt: eltévesztették a nemzeti érdekeket, mert maguk felé hajlott a kezük.
Különben mostanság nagyon divatos a mellény viselése a zakó alatt. Ez a trendi.
@furfang: Ha azt mondod, hát legyen. Hála Istennek nem ismerem a mellényi jogszabályt, így nem tudok - egy jó - állást (el)foglalni.
@trix: Azért, hogy köcsög az még erős; de remélem a milliárdjaiból adakozik a libatenyésztőknek, ha nem is Ő nyúlta le a jájemot (a mai állás szerint)!
@magyarszív: Elterelik a lényegről a témát; támadnak fűt-fát, mert megbuktak és vesztettek!
bigyibogyo
@zenei: Jah, és szerencse, hoyg belőled csak úgy sugárzik az intelligencia :)
inkvi
@bigyibogyo: Nem lehet, hogy csak szabály-sértő? Vannak kategóriák, amibe bele kellene férni!
inkvi
@bigyibogyo: 20 58-hoz szóltam előbb!
zenei
..bizti valami kigyúrt agyú újgazdag vállalkozó lehetsz. Tudod " egy okosnak szabad hülyéskedni, de egy hülyének nem szabad okoskodni!"
Szarvasgomba
@bigyibogyo: Miért nem azt jelented hogy mekkora tahó vagy?
zenei
ebben a k...va országban, végre van egy tökös gyerek, akit VONA nak hívnak!!!!
Szarvasgomba
@zenei: Egy turót ujgazdag.Abból él amit a provi állásért kap.Összehord hetet havat,a lényeg hogy ugorjunk rá.Ezután kapja a fejpénzt.A született hülyével meg nincs mit kezdeni.
zenei
...hát egy mellény a bajnai gondja?...mi van a cyprusi offshort kiszervezésekkel, nem érzitek a VONA MELLÉNYÉBŐL, hogy ez egy igazi tiltakozás, az ilyen moslék rablókkal szemben????
zenei
..igen, igazad van SZarvasgomba! Mi a f..szért izgulok rá, az ilyen senkiházikra????
Nemezis
Azért valahogy majd csak összedobjuk azt a bírságot. Utána meg a legkevésbé sem tisztelt bajnai "utasíthatná" a rendörséget a szocialista párt bűnöző tagjainak ügyei kivizsgálására. az
zenei
Nemezis! ...kedvesek a szavaid!!! ...küldjétek át a számlát nekem! Ezért a " HARCOSÉRT " mindent fizetek!!!!
csutak
@bigyibogyo: Nem akarok a parttalan vitába szólni, értelmetlensége okán!
Egy mondatodra reagálnék:
"Ilyen egyszerű ez, a törvénysértő az bizony bűnöző."
Nem nyert!
Aki törvényt sértett az lehet szabálysértő vagy bármi, de ne projektáld Vona elleni utálatodat.
Ebben az esetben szabálysértő!
További kellemes anyázást kivánok:)
Szarvasgomba
@magyarszív: @Nemezis: @zenei: Fijjug:gagyibogyi az aki,annyit nem ér mint a cigány körme feketéje.Koncentráljatok a JOBBIK szellemére és összetartozására.
zenei
VONA! ...nagyon szorítok a JOBBIKÉRT!!!! nehogy bedarálja őket az orbán, mint a kisgazdákat, anno! Bár ma már teljesen keményebb a politikai mezőny! VONA pedig egy nagyon nagy ígéret!!!
Nemezis
@zenei: Nem fogja, most emberére talált.
Szarvasgomba
@zenei: Nem fogja!!!!Ha Mi nem leszünk olyan "birkák" és önzőek mint a kiskulákok voltak.A fülük botját sem mozditották a pártért,de mikor a kis önző létük volt a tét a parlamentig szaladtak.
zenei
van a fidesznek kb 3 éve, ..nincs több! ..ha itt nem lesz jobb a helyzet és nem kerülnek börtönbe az igazi felelősök, akkor ...., VONA ÉS A JOBBIK!!!! ...és A MAGYAROK VÉGRE!!!!
Szarvasgomba
@zenei: És fürdőkádi kacsapásztor!!!
zenei
..de már ott vagyunk a parlamentben!!! Én nagyon büszke és boldog vagyok!!!
Szarvasgomba
@zenei: Max.hat hónapja van,ha nincs felelősségrevonás,és nem indul a szekér jobb irányba.Ennek a népnek nincs még három éve arra hogy.......
zenei
egy hülye tisztaszívű büszke magyar vagyok!!!!
inkvi
Örülök, hogy ilyen reklámot csináltak Vonán keresztül a Jobbiknak! Bajnai saját kapujába dobta a labdát. Ennyi öngól! Hihetetlen!
zenei
Mit szóltok ahhoz, hogy Mo sok városából csupán a gárdisták mentek menteni a nehéz helyzetű lakosság mentésére?...hol volt a veres a kiss a szilvássy, és egyéb elvtársak???
zenei
..nekem ez a kis elvtárs annyira érdekes. ezer éve bent van a hatalomban, soha nem lehetett hallani egy fórumon, egy igazi megmérkőzésen,...mit tudhat ez a komcsi pali?
Nemezis
@zenei: segget nyalni a mindenkori hatalomnak
Major Betty
Miért nem hagyják békén ezt a Fiút? nekünk semmi bajunk a mellényel jobb mint ez a botoxos Lendvai aki sipákol és nem veszi észre hogy mindenki hány már tőlük
inkvi
Már nincs olyan nagy mellénye a rendőrségnek mióta nem a Fletó adja ki a parancsokat!
csutak
@inkvi: Ma már annyi joga sincs a röndérnek, hogy köszönjön a bűnözőnek:(
inkvi
Boszorkányüldözést én nem férfiakon kezdeném!
trix
@bigyibogyo: Tegnap 20:59 -es mondatod nagyon csúnya volt ám! Bogyókám...te Zenei kérdéseit sem tudod felfogni, nem hogy válaszolni rájuk! Sokat tanulhatsz a hozzászólásaiból, hidd el, ezt jó szándékkal mondom....nem jelentgetni kell a hozzászólásokat, hanem érvekkel alátámasztani a válaszodat...mint ahogy te is szoktad mondani......olvasgasd amiket ír, és tanulj ! Nekem az már lejött hogy egy intelligens ember.....neked még nem ? Akkor figyelj tovább..... :)))) Szebb jövőt ! Hajrá Vona Gábor !
bigyibogyo
@csutak: Mindebben igazad lenne ha cigány szabálysértőket a Jobbik nem bűnözőzné. A Jobbik értékrendjét követem.

@Szarvasgomba: Mivel értéket nem tudtok felmutatni marad az összefogás. Kinek mi jut.

@zenei: Annyira _csak_ gárdisták mentek, hogy mintha még a Barikádon is felháborodtak volna azért mert lehagyták Őket a fotókról :P

@trix: Már ne haragudj, de ne egy villanyszerelő akarjon országot irányítani és ne egy pincér mondja meg mi fontos és mi nem. Olvasgatom a zenei hozzászólásait, jelentgetem is szorgalmasan. és törölgetik is. Te nem jelentenéd ha "anyád majmának" titulálnálak? Vagy ez az intelligencia a Jobbiknál?:P
trix
@bigyibogyo: Szerintem aranyos az "anyád majma" vedd úgy hogy anyuci kisfia....látod, és már nem is olyan csúnya! :)))) Én nem jelenteném......
trix
Ja, és miért is baj ha valakinek van villanyszerelő és pincér szakmája ? A míg jól végzik a dolgukat a parlamentben, márpedig jól fogják, addig engem nem izgat hogy gázszerelő, villanyszerelő, vagy éppen friss diplomás ügyvéd......láttunk már "állítólagos" diplomásokat, akik annyit értek mint a csirke, aki összesz....a az udvart......
trix
Hm....ez a kacsa olyan mint a kádban ! Ez jobb mint az előző kép! És a cicus hol marad ?
inkvi
@Atomqkac: Nemhogy örülne! Fogalma sincs arról, hogy a családokat a nők tartják össze és nem a fürdős-hímek! Anyák napjára kinek vett virágot !A falnak és a napnak)?
inkvi
Most olvastam, hogy 100 éves hagyományt rúgnak fel: a Snooker versenyeken betiltják a mellény viselését! Nagyok vagyunk: mi magyarok!
bigyibogyo
@Atomqkac: Ha neked kellemetlen jelentgesd Te. Nem vagyok senkid, hoyg Én védjelek téged. vagy máshogy gondolod?
És amúgy sem kopasz csak sportosan rövid.

@trix: Ahogy Te mondod akár, de Ő nem így értette.
És azért baj mert nem értenek a politikához, nem értenek a közgazdasághoz, hiányzik a kapcsolati tőke. Diploma sem garancia semmire, de diplomázzanak le. Valószínűleg azért álltak meg a szakmunkás képzőnél mert ennyire futotta . 30- 35 év körüliek, már nekem is azt sulykolták a fejembe, hogy diploma nélkül nehéz érvényesülni.
Érettségijük van egyáltalán? Az csak az általános műveltségről szól...
A kacsát a bigyoshop.hu -ról nyúltam. Szerintem is hasonlít :)
bigyibogyo
@Nemezis: vagy lesüllyedek arra a szintre amin írogattok, vagy jelentem. Gondolhatod, hoyg szó nélkül nem fogok elmenni mellette. Kénytelenek lesztek ember módjára kommunikálni. Szomorú, hogy anyátok helyett nekem kell megtanítani, ha neki már nem sikerült...
Szarvasgomba
@bigyibogyo: Arra a szintre te csak felemelkedni tudsz süllyedni meg csak Mi tudunk a te szitedre.Nem igazán akarunk.Eredj és jelentsd,nem veszed észre hogy egyedül vagy szinte a véleményeddel?Valami nem koser?
trix
@bigyibogyo: Ne légy megsértődve, mikor mindenkinél kihúztad a gyufát....látod ez lett az eredménye, hogy minden Jobbikost lenéztél.......ember módjára kommunikálunk, de csak úgy beszélnek veled, ahogy érdemled ! Ja, és mikor kezded az új munkádat ? Lehet hogy itt ragadsz a nyakunkon ?
trix
@Szarvasgomba: :)))) Jók ezek a bogyós viccek
csutak
@trix: ma, 19:54
Tévedsz!
Nálam nem húzta ki a gyufát.
Nem veszitek észre, hogy hülyét csinál belőletek?
trix
@csutak: Te elég érdekesen látod a dolgokat, ha benned nem kelt ellenérzéseket a viselkedése. Szerintem nem tévedek ! Hülyét meg csak magából csinál, már mindenki rákattant okkal......van itt egy két ember, most nem sorolom, mert már egyre többen vannak, akik mellett már nem nagyon tud szóhoz jutni, csak legfeljebb a kicsinyes szurkálódásai maradnak.
Szarvasgomba
@csutak: Szeretne,de már rég átlátunk ezen a nagylyuku rostán.Egyébként trix-nek igaza van:majdnem mindenkinél kihuzta .Véleményem szerint annyira dege......nem lehet hacsak nem egy földalatti csinálta,mondjuk egy ork.
zenei
Vona igazi magyar! ..pár év és ő lesz a miniszterelnökünk!!!!
Csizmás Kond
@zenei: Te nyertél....a nagyotmondásban.
trix
@zenei: Úgy legyen ! Büszkék lennénk rá nagyon, bár én polgármesternek is eltudtam volna addig képzelni, aztán mehet miniszterelnöknek... :)
zenei
leszünk is meglátod!!! Ez a srác, jó értelemben mondom,..igazi magyar és nagyon ott van a szeren!!!
trix
@zenei: Fiatal még, és annyira látszik az elszántsága, a tettrekészsége, és nem láttam még politikuson ilyen mértékű hazaszeretetet ! Nagyon szimpatikus.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.