Vajon a régi típusú, fogaskerekes villanyórákat vagy a modern elektronikus berendezéseket könnyebb manipulálni? A kérdést - áramkommandós riportunkra reagálva - egyik olvasónk vetette fel.

Forrás: zalaihirlap.hu
Feltöltő: ZalaiHirlap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria
@lópicigáspár: Csak ne nagyon hangoztasd mert nem tudod neme tudják ezt központilag irányitani én is úgy éreztem, hogy kevesebb lesz de amit most kaptam számlát mártöbb lett egy 1000.-ft-al pedig nem is villágitok már annyit mert már hamarabb világosodik.
lópicigáspár
@szaboria: Konkrétan arra gondoltam, hogy a régi mért többet, hisz ez egy új digitális hiteles műszer, tehát itt akinek keresni valója van a szolgáltatóval szemben az én vagyok. Hozzáteszem jelentős összeggel kevesebb, kb. harmada az előzőeknek. Ez bizony visszamenőleg 10 évre elgondolkoztató.
szaboria
@lópicigáspár: Nekem februárba szerelték át áprilisig érdekes módon én is kevesebbet fizettem most a május hónapért már egy 1000-el fizetek többet és kevesebb áramot fogyasztok mert nem használjuk már a világitást.
csutak
Jó lenne látni a villanyóra vezérlő programsorait!
Mert ugye az ördög a részletekben lakozik...

Lásd: digitális tachográf. Ott a sebességtúllépést jelzi, eltárolja, sebességet a motor befolyásolásával korlátozza, hivatalosan. Érdesek módon a Spanyolban betett tachó engedte a 130-at a kamionnak, nem sipákolt és nem korlátozott! Ja és itthon a mérésügyi illetékesek szerint "gyárilag beállított, nem megpiszkált".
Ennyit a digitális technológiáról:(
nyanya001
A villyanyórák legnagyobb buherátorai a villanyszerelők, akiket az áramszolgáltató alkalmaz.
Jó pénzért nagyon sok órát "megszereltek" már.
inkvi
Minden szolgáltató mérése hiteltelen; bármivel teszik is. Miért Ők hitelesítik a mérőket? Ez is csak nálunk lehetséges!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.