Én aztán nem tartozom össze azzal, aki ez erdélyit lerománozza, a felvidékit leszlovákozza, a kárpátaljait leukránozza, és semmilyen szinten nem tartozom össze azzal, aki 2004 után ismét nemmel szavazott a kettős állampolgárságra, és börtön helyett a parlamentben lopja a napot.

Forrás: civishir.hu
Feltöltő: Bretzky99
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria
Vajon kifoglakozik azzal hogy akik ott élnek miként vélekednek erről az egyszerű embereket is meg kellet volna kérdzni. Nekem van ukrajnába unoka tesvéreim és ök mondják nem kellett volna ezt eröltetni mert csak nekik lesz rosszabb. Ukrajna sem engedi a kettős állampolgárságot.A romániai rokonok meg azt mondják akkor jönnek amikor akarnak most már nem érdekes.
batukán
Ébredjél már fel a Csipkerózsika álmodból!
batukán
@szaboria: Ez is egy bumeráng, ami majdnem levitte a fejüket a nagy okosoknak, tudod még ezek nem tudják, hogy nem ők szarták a spanyol viaszt!
szaboria
Csak kapkodom a fejem,mert most is csak azt hallani ezt is leváltották azt is. Milenne ha inkább az ország katasztrófájával foglalkoznának . Meg lett emeberek sirnak, mert mindenüket visszi a v iz. Most kell majd ezután a rengeteg önkormnyzatokat elszámoltatni mit csináltak az árkok és vizelvezetők rendbe tételére elnyert pénzekkel. Nálunk is tegnap óta kapkodnak az árkok és csatorna tisztitása körül pedig ök is kaptak pénzt ezek rendbe tételére tavaly is és tavaly elött is inkább diszburkolatot csináltak, amik most fordulnak ki a helyükből a viz átfolyás miatt.
csutak
@Bretzky99: Ostobaságot írtál.

@szaboria: Bocs, de amit írok az egy amerikai filmben hangzik el:
"A hatalom a baszásnál is édesebb!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.