Ritka méretű, 18 kilogrammos daganatot távolítottak el egy 63 éves nő hasából a miskolci városi kórház szülészeti osztályán. A képek a beavatkozásról készültek. A fotók megtekintését csak erős idegzetűeknek ajánljuk!

Forrás: lapom.nolblog.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria
@Csizmás Kond: Ma nagyon viccses vagy kérdezd meg a feleségedet milyen lehet az amikor szembesülni kell ezzel a ténnyel . A kérdésebdre válaszolva már akkor én is idősebb voltam.Nem viccből irtam a sürü vizsgálatokat 40 év fölött.
Csizmás Kond
@szaboria: Nem kell mindent komolyra venni....te nem szoktál nevetni ?
brezon
@Csizmás Kond: a poénnak is meg van a helye ,de ez most jó volt
szaboria
@brezon: Lehet, hogy nektek férfiaknak poén de aki egy ilyet átélt annak nem.
Csizmás Kond
@szaboria: Mégegyszer bocsánatot kérek, hidd el nem sértegetni akartalak, sőt örvendek, hogy sikeresen zajlott le a műtét.
Az ilyen fórumokon sokféle sajnáltató, öndicsérő meg mittudom milyen beírásokat lehet olvasgatni, amit nem igen szokás komolyan venni, mivel ilyen infókat nem igen szokás leközölni. Nem a szavahihetőségedet akarom megkérdőjelezni, hanem figyelmeztetni, hogy úgy ahogy én viccnek vettem úgy más esetleg egyébre is felhasználhatja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.