Úgy véli ...

Forrás: atv.hu
Feltöltő: inkvi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mindenlében
sehol sem hallottam, hogy a fidesz megköszönte volna akár Bajnainak, akár Oszkónak azt, hogy olyan állapotot hagytak hátra, amit lehet, sőt MUSZÁJ folytatni, ehelyett össze-vissza hadoválnak, egy mondaton belül is ellentmondásba kerülnek önmagukkal, a zembereknek meg nagy károkat okoznak. Azoknak sem árt ezen elgondolkodni, akik rájuk szavaztak.
inkvi
@mindenlében2kanál: Mert nincsen benne köszönet! Az ország csődbe került, a nép mélyen elszegényedett! Ezt köszönd meg Te nekik: több a semminél! Mit gondolsz? Mindenki hülye, aki jó helyre "X"-L-t? Mindenkinek van keresztje, amit cipelnie kell; de vannak kivételek. Én meg utálom a kivételeket! A bank-számlámon is a bevételek a kedvesek nekem.
mindenlében
a mondanivalód második része nem elég világos, az elsővel meg nem értek egyet
inkvi
@mindenlében2kanál: Más a véleményem! Én ezt a 8 évet soha nem köszönöm meg (felére esett a jövedelmem, miközben az árak elszabadultak és a 220 forintos árfolyam 300 fölé kúszott; ...)! Így világos? Még annyi, hogy a nép, nem a többség! --- A második részt nem világosítom meg: legyen fantáziád!
mindenlében
jó, akkor most egy ideig elgondolkodom, csak még annyit, hogy az árfolyam NEM VOLT 300 felett, most viszont a közelében jár. ( én az euro-ra gondolok, nem a benzinre, mert hogy biciklivel, vagy BKV-val járok)
inkvi
@mindenlében2kanál: apps.pszaf.hu/hitkalk/Arfolyam.aspx
Igazad van részben! Azzal csak riogattak, de most alacsonyabb, mint Gyurcsány környékén!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.