Végigsöpört az északi féltekén a Fidesz szócunamija, rombolt mindent, ami elé került, legyen az EU közös pénze vagy az egyik legfontosabb amerikai tőzsdeindex. A piacok valószínűleg túlreagálták a magyar államcsőd bekövetkeztét feltételező, szerencsétlen nyilatkozatokat.

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eva1215
Én csak azt vettem észre ma a parlamenti ülésen hogy nekik teljesen mindegy megvan a2/3 ad és minden jól működik .Ők a nagyemberek hogy mondanának ki a szájukon olyat tisztelt választók elkúrtúk de nagyon BOCSÁNAT soha de a kedves Kósa viszont tartotta magát ahoz Ő igazat mondta nem másitja meg a szavait.Igy várhtó a stabil foront 300 forinton .A Szienen a parlament elöttről tájékoztatta Amerikát a helyzetről.Lehet várni a következményeket.
inkvi
Esett az EURÓ! Ez az én nagy tragédiám.
nyanya001
@inkvi: Drága Inkvi!
Ez több százezer család tragédiája!!!!!!!
inkvi
@nyanya001: Nem a Forint-svájci frank mérkőzés? Bár minden, mindennel összefügg!
batukán
@inkvi: Az is egy mesterséges gerjesztmény.
inkvi
@batukán: Végre, hogy Te is ilyen állásponton vagy! Nem hiszi el senki, hogy nem mi csóváljuk a kutyát, vagy minek nevezik a nagy tőkét! Ez az ország gazdaságilag - volumenében - egy komoly cég mellett eltörpül. Pl: a Generál Electric bármikor megfekteti tőkeileg (hitelestől).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.