Kecskeméten brutális módon megkínoztak, lemészároltak kettévágtak egy fekete kutyát. Úgy tűnik, az elkövetők szamurájkardot használtak a mészárláshoz. Aki bármilyen felvilágosítást tud adni vagy ismer kapcsolódó körülményt, az a bűncselekmény felderítése érdekében jelentkezzen a rendőrségen!

Forrás: eszakhirnok.hu
Feltöltő: jandera9
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@trix: Nem hiszem, hogy mindig csak lesütött fejjel járnál.....:)
mandiner
@csutak: ))) Most komolyan))))...te komolyan írod ezt a sok eszement baromságot...mert megfordult a fejemben már hogy csak fizetett provokatőr vagy itt...mert ép elmével ennyi baromságot összeírni nem lehet....Ezért az alpári stílusért amit te itt képviselsz, fél éve öt percre nem engedtek itt maradni senkit...mit ilyenekért...tizedéért sem!
trix
@Csizmás Kond: Na jó, de ha észreveszem, akkor nem taposom össze. Egyszer , amikor még ovis voltam, kivégeztünk az unokatesómmal egy csigát. Amikor láttam hogy már nem él, három napig csak sírtam...első és utolsó volt. Azóta még a bogarakat is kikerülöm. :)
magyarszív
@csutak: Sokszor igyekszem megérteni az írásaid...deeee...legtöbbször nem sikerül.
És ez nem a felfogásom hiánya.

Mi van veled csutak?

Csizmás Kond
@trix: Szerintem itt az értelmetlen állatgyilkolásról van szó. Egy normálisan gondolkodó ember próbál a környezetével harmonikában élni.....

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.