Balog Zoltán társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár szerint a romák problémáit csak komplexen lehet kezelni, és mint a Magyar Nemzetnek elmondta, a munkába az elkötelezett civileket is be kívánja vonni.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

batukán
Na, megint egy nagy okos ember! kíváncsi leszek mire jut. Civil segítségre is szüksége lesz. Írják már ki a netre, azoknak a a pénzes cigányokna a nevét akik valamilyen módon anyagi támogatást nyújtottak a fajtájuknak. Ja, hogy nem tud ilyet összeállítani? Azt elhiszem! Biztos van 1-2 de lista az nem lenne. Mi magyarok dolgozzunk, adjunk,, de a sajátjától nem kap semmit, mert az sz@rik rá magasról!
alfás
én tudnék megoldást,de úgyis törölnék.
szöszmösz
Nekem van mondanivalóm a cigányságról. Velem is leül beszélni ? Csak mellesleg érdekelne, hogy honnan tudják, hogy a cigányok kire szavaztak?
Csizmás Kond
@szöszmösz: Ha nem is szabad kiejteni, hogy cigány azért mindenki tisztában van vele, hogy mely vidéken kik vannak többségben.....a szavazáskor pedig látszik, hogy hol hányan szavaztak.
....és persze ha a szavazatvételre gondolunk akkor biztos még megvannak a számlák.....
qxy
sorozzuk be az összeset és támadjuk meg Erdélyt.Ha nyerünk miénk Erdély.Ha veszítünk miénk Magyarország.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.