A javaslat új elemként behozza, hogy elzárással is büntethető a gárdajog megsértése: a módosítás lehetővé teszi, hogy gyorsított eljárást folytassanak le.

Forrás: Heti Válasz
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
luciferi
@inkvi: ebbe a 2/3-ba bele fogsz teljesen gabalyodni.:)
Nemezis
@inkvi: Minek a 2/3-a? 2.7 millió szavazó lenne az ország kétharmada? Aha, értem.
inkvi
@Nemezis: A szavazás arról szól! Hogy vannak, akik lexarják a szavazást az érdektelen. de a legjobban verik a nyálukat! Én mindig elmentem szavazni, mert ugyan állampolgári jog, de aki érzi a súlyát annak kötelessége is. Támogasd csak, mert hamarosan a Jobikkal karöltve fog kormányozni. Bár nem akarlak rábeszélni semmire. Jó nekem az MSZP is, ha azt akarod.

@kevijeni: Mint majom a házi cérnába! de Te meg megőrülsz Tőle! Ha tehetném meghamisítanám az eredményt, csak nem ismerem azt a technikát (bár voltam 30 évig KISZ tag, de ott azt nem tanították)!
pacsirta
Pörzse ma levizsgázott a parlamentben.
Én nem tartom embernek, pedig egy ideig kedveltem is.
Csak a cirkuszt szereti.
Nem kicsit, NAGYON!!!!!!!
szaboria
Egyszer már irtam Orbán Vonától nem nyeli le a békát igy fog vissza vágni, hogy most már 3 szorosra emelteti a pénzbüntetést,vagy elzárás lesz belőle.Vona azzal rontja el az egészet, hogy nem jólválaszt maga mellé embereket.( Pörzse,Morvai,)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.