Sárospatak leváltott polgármestere jogi lehetőséget keres a megoldásra.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

C_3PO
Helyben egy alapítványnak ajánlja fel! Akkor a bruttó összeg megy át!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
C_3PO
@kereső: Visszautasította! Nem veszi fel!!! Kérheti, hogy jótékony célra menjen! Megoldásra törekedni...
kereső
@Pusztai: A TAO kedvezmény a látványcsapasport támogatására az Eu azzal engedélyezte, hogy ez tömegsport támogatás...a kérelemben ez szerepelt. Az eu sohasem vizsgálta, hogy ez hogyan valósul meg, nem nézte m eg a TAO törvényi szabályozását...amely éppen ellentétes azzal, amelyre az eu a kedvezményi lehetőséget megadta. Ez ugyanis "egyedi kivételnek" számit . Na, és ki volt az az ifjúsági-és sport biztos , aki a második körre is felterjesztette a magyar kérelmet, amikor is már ipari nagy méretekben folyt a társasági adó eltéritése a foci klubokhoz, amely abban a második ciklusban teljesedett ki, amelyet navra múködése jellemzett. És a hóka-móka folytatódik tovább. Nem eu-s pénzeket érint, igy az eu-nak nincs is joga vizsgálódni. A magyar meg arra költi a saját adóforintjait , amire akarja...szuverén magyar belügy.
kereső
@C_3PO: Igen, ennek egyik lehetséges megoldását irtam le @Pusztainak a válaszban.
balos
@Pusztai: Megnyugtatlak!Mikor bevezették már minden 8 általánost végzett tudta!Aki meg azt is megvette pénzért az meg jól élt belőle!
Pusztai
@balos: észrevetted, hogy másik Vágóról van szó??
o)))
balos
@Pusztai: Bocsi!Én csak 1 VÁGÓT ismerek!Minden szarra nem emlékszem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.