Orbán és a "szakemberek"

Forrás: varanus.blog.hu
Feltöltő: Dr.luigilongo60
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Ebben nagy szakértő a jelenlegi kormány!
Rózsaszin köddel feltöltötte:)
Dr.luigilongo60
@másvirág: Csak a kidurranás pillanatában dől el ,mivel is volt megtöltve.
Remélem nem azzal, amire gondolok.
Atomqkac azaz EbUraFakó
Gyülekeznek a villámokkal viselős, komor, sötét fellegek a légvár felett. Ha így haladunk a köntörfalak hamarosan leomlanak!

Kifranc erőltette annak idején aJúnióba való betevegelést? Hát a Fidesz! Már akkor is nemmel szavaztam, már akkor tudtam, hogy nem egyenrangú partnernek kellünk, csak felvevő piacnak és szemétlerakónak!
szaboria
Matolcsy akét arcú a parlamentbe a saját szája szerint a.dta elő a találkozót, Az IFMnek és az EU -nak meg azt mondta még nem készültek el a felméréssekkel ezért haladékot kértek.
Dr.luigilongo60
.” Nem vagyok se hülye, se fideszes, hogy akkor is a kormány kudarcáért drukkoljak, amikor mindannyian isszuk a kudarcuk levét. Politikai szempontból meg ez egyelőre, úgy látszik, mindegy. Hazámfiai azt se vették rossz néven, hogy a Kósa-Szijjártó-Varga-trió erőteljes manipulációs kísérlete megrendítette a forintot. Az érdekel, hogy ha ez tényleg bekövetkezik, mit mondanak majd a Fidesz-vezérek és az al-ideológusok. Lesz-e merszük szabadságharcot csinálni az újabb kudarcból, a nemzeti ellenállással, a nemzeti önrendelkezés megőrzésével magyarázni az IMF távozását? Lesz-e beszéd arról, hogy ők – a szocialista-szabaddemokrata kormányokkal ellentétben – nem brüsszeliták, nekik nem diktál sem a pénzkapitalizmus alapintézménye, az IMF, sem a nemzeti függetlenségre, sőt a nemzeti létre törő Európai Unió. Ők a nemzeti ügyeket védik, és megvédik. Bármi áron. Ehhez a „bármi áron”-hoz kell a nemzeti együttműködés. A zsebünk, a tudatlanságunk és a hiszékenységünk együttműködése."

Forrás:galamus.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.