A forint jelentősen gyengült, de maradt a 290 huf/euro közelében, a tőzsde a nap elején nagyot zuhant, de mostanra ismét stabil helyzetet vett fel a BUX index. Bejött a kormány számítása, nem történt katasztrófa, csak egy kicsit a fundamentális alapokhoz igazodtak az árfolyamok.

Forrás: adohirek.hu
Feltöltő: adohirek
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
adohirek
A kormány megmutatta eltökéltségét, az IMF nem tudta érvényesíteni pénzügyi befolyását. Matolcsy György kijelentette, hogy a kormány betartja a 3,8%-os GDP-arányos költségvetési hiánycélt.
inkvi
@adohirek: Eddig szuper! Csak azt tudnám, hogy ha kell, ha nem: fel kell kapkodni szeptemberig a készenléti hitelt? Mert, ha azt fel kell kapkodni, akkor megint szívunk: én meg köszönetet mondok az IMF-nek, hogy ebbe belekényszerítette az ország akkori kormányát!
Dr.luigilongo60
És most hova sza..ak örömömbe?
Annak kell örülni, hogy megint 7 forintot gyengült a pénzünk?
inkvi
@luigilongo60: Annak, hogy csak 7 forintot!
szaboria
@inkvi: @luigilongo60: Sajna már elérte a 11.-ft.is.
inkvi
@szaboria: Pedig most kellene nekem Euró! Rábaxarintottam. Így jártam! de ezért csak magamat hibáztatom, mert nem éreztem a vizeletemen, hogy mikor kellene venni. Erről csak én tehetek. Bár nem halok bele, mert annyit nem kell vennem!
szaboria
@inkvi: Jó neked,hogy te venni akarsz ,mert nyaralni készülsz, de azok akik emiatt már nyaralni sem tudnak menni nekik ez nagy probléma.
inkvi
@szaboria: Igazad van! Qrva jó nekem, mert 40 évi munka után megreszkírozom, hogy elmennyek 5 éjszakára. Nem állok be rokkant parkolóba és a büntetésből elmehetek.
Nemezis
Lehet hogy nem fenyegeti állam csőd az országot, de az állampolgárait igen.
inkvi
@Nemezis: Sokszor kérdeztem, hogy melyik a fontosabb? Ne legyünk büszkék! A nép fontosabb, mint az államcsőd: szerintem! Mert, ha megdöglünk, akkor már nem lesz ilyen Magyarország!
Nemezis
@inkvi: magyarországnak már vége. 53 évesen kénytelen leszek elhagyni a hazámat.
inkvi
@Nemezis: Még fiatal vagy! Belőlem is kiirtották a magyar haza szeretetét és a magyarságomat, mert a magyarságért mindenkivel szemben hátrányba vagyok szorítva! Minek kellene vallnom magam, hogy boldoguljak?
inkvi
@Renrol: @Nemezis: De, ha ki kell terítenem a bizonyítékomat .......
Nemezis
@inkvi: Ja, lehet fiatal vagyok :) de szeretnék még vagy 15-20 évet nyugalomban élni, mert az eddigi minden volt, csak nem nyugodt. Már kénytelen vagyok előkésziteni a végleges távozásom, és akkor még azt is letagadom, hogy tudok magyarul. És nem én leszek a hazaáruló, hanem akik elüldöztek.
Nemezis
@inkvi: apró pici mütét, rutin beavatkozás.
inkvi
@Nemezis: Azt mondta a Bajnai, hogy az fájni fog! Elég volt a fájdalomból! Van, aki egy életen át emlékszik rá!
lópicigáspár
@inkvi: Légy éber, stréber, héber! A többire már utaltak!:-))
adohirek
Az IMF emberére talált a magyar kormányban. Az egész gazdasági világ arról beszél, hogyan mutatott ajtót Orbán az IMF-EU párosnak. Így tovább, csak ne a mi bőrünkre!
szaboria
@adohirek: Az a baj ,hogy ez a lépésük az emberek terhére történik.
nyanya001
Kósa és Szijjártó mit vizionált? Mi szükség volt rá?
dr. prédikátor
A fityesz eddig a szocialistákat szapulta ,hogy milyen szarul kormányozzák az országot!Én ugy látom,hogy a kormányra kerülése óta a fityesz legalább annyit ártott mint a szocik 8 év alatt!!!!! Hajrá fityesz csak igy tovább,még jobban tönkretenni az országot!!!!!Szemét banda!!!!!
inkvi
@prédikátor: Sommás megfogalmazás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.