Két hét után sem történt megegyezés. A világsajtó címlapon hozza a döntést.

Forrás: Heti Válasz
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
inkvi
@lópicigáspár: Hidd el; nem szabad lett volna D. hitelt felvenni; ezt harsogták a szakértők. Most meg mindenki a saját hülyeségét (felelőtlenségét) próbálja levakarni magáról. Erős forint, erős forint hitelét kellett felvenni és nincs gond; azt lehet törleszteni: csak tetszett, hogy kisebb a kamat; de csúszó az árklauzura: most ne mások fejét vegyék. Meg kell tanulni, hogy a tözsdézés és valutázás, és devizázás nem a kis emberek műfaja.
Nemezis
@inkvi: És ezt megtanitották az emberekkel? Nem utánna kel osztani az észt. Amikor a többség felvette a hitelt senki nem osztotta az észt. Csak amikor már itt volt a baj. Akkor meg már a hülye is tudta, hogy gond va. Aki 2-3 éve vette fel, az tényleg felelőtlen volt. Mert hát akik most ledorongolják a kisembert, és bezzegeznek a hatalom magasságából, azok bizony 2008- 2010-re eurót igértek a pórnépnek. És akkor nem lenne gond.
szaboria
@Nemezis: Sokan vannak akik már 2000 elején vették fel a hitelüket és sokkal kedvezöbb volt a forint hitelt eu-ra válatani mert a havi törlesztő jóval kevebbre jőtt ki .A futamidő pedig maradt csak a vállságóta van ez a sok bizonytalanság.
inkvi
@Nemezis: Igazad van! Hol van a magyar Euró? Bár a svájci Frank és a Japán Yen alapú hitel, akkor is rizikós! Erről jut eszembe, aki nem tud arabusul, ne beszéljen arabusul! Tájékozódni kell; bár akkor is átvágnak, mert az a céljuk!
Nemezis
@inkvi: Azért ha már euróban kapnánk egy ideje a fizetést, nem vágna annyira a földhöz az erősebb frank, mert inkább csak a forinthoz képest lett piszok erős.
inkvi
@Nemezis: Akkor más lenne az árfolyam! Vedd észre, hogy a nyugat EU zászló alatt kizsákmányolja a közép-kelet európai országokat! semmi nem változott!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.