Mintegy kétszáz ember gyűlt össze péntek este a Pest megyei Abonyban azon a demonstráción, melyet a város központjában tervezett áruház felépítése ellen szerveztek. A Lidl nem tudott a tüntetésről....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Január
@Atomqkac:A tésztákat a következő képpen kell főzni: Bő forróvizbe sót, kicsi olajat tenni aztán bele a tésztát, melyet kb. 3-5 percig kell főzni -de lobogva főzni - vastagságtól függően. Mikor a tészta közepe már nem fehér, de még félkemény kikapcsolni alatta a gázt és lefedve, - én konyharuhával is letakarom- kb 5 percig állni hagyni, aztán leszűröm és zsiradékkal összekeverem, és utána is lefedve tartom.
Mivel bővizben főzöm, én nem is öblitem. Ez a bővíz azt jelenti, hogy 25 dkg tésztát 2,5 liter vizben főzök meg.
A túróscsuszánál a zsiradékba még tejfölt is teszek a tészta felszívja, finom.
Atomqkac azaz EbUraFakó
@Január: Köszike :) Én is főzök kb. 30 éve! Tudom hogy kell tésztát főzni, nem ez a gond. Hanem az, amikor a házitésztának eladott termék öt perc alatt összeragad egy gombócba, akkor is ha több zsiradékot vagy olajat teszek rá, mint a normális tésztáknál.
csutak
@Atomqkac: ma, 06:17
Én a nagyimtól még a tarhonya készítését is megtanultam!
Soxor (barátnéknál:) kellett hirtelen cérnametéltet gyártanom, tehát megtanulható!
@Január: Tésztája válogatja még a németnél is!
El kell olvasni mit ír, mert van amelyiket NEM szabad vízzel lemosni.
Ami zacskós abban ne bízz.
Atomqkac azaz EbUraFakó
@csutak: nem arról van szó, hogy nem tanulható meg, hanem arról, hogy nincs rá idő!
Atomqkac azaz EbUraFakó
Meg arról, hogy nem tudok házilag makarónit vagy csőtésztát,vagy fodros kockát, vagy csavart tésztát készíteni, mánpedig itt ezek mennek! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.