Elvétve tudott a jobboldali pártokkal versenyre kelni az MSZP Bács-Kiskun megyében az elmúlt 20 év választásain és vélhetően erre idén októberben sem lesznek képesek. Kecskeméten eddig még egyszer sem tudott szocialista polgármester jelölt nyerni és ez a sorozat várhatóan most sem fog megszakadni.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csutak
A fidesz által kodifikált új törvény ismeretében rajtuk kívül most minden más párt esélytelen!
Csubaka
@csutak: A FIDESz korlátlan törvényalkotási lehetőségét a Gyurcsány Ferenc által alkalmazott és a 2010-es választásokon elsöprő bukást eredményező balliberális elmebeteg ötletelgetés teremtette meg amely ugyanakkor családok tízezreinek az életét tette tönkre.
Az MSZP 8 éven keresztül röhögve söpört le minden (nem csak FIDESZ-es) ellenzéki kezdeményezést a parlamentben. Gyakorlatilag elrendezték, hogy "minden más párt esélytelen! " legyen minimum 12 évig!!!
KöBüKi
Ők nem szocialisták csak ködösités cimén ugy nevezik magukat.
8 évig egy meglehetősen jól szervezett tolvaj,csaló panamázó banda volt,és ráadásul balfék is.Sok ezer család süllyedt nyomorba és már azok is lopni járnak akik néhány éve még elutasitották ezt a megélhetési módot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.