Véget ért Sólyom László államfői korszaka, Magyarország új köztársasági elnöke Schmitt Pál. Az új államfő beiktatási ünnepségét a Sándor-palota előtti téren délelőtt tartják díszőrségváltással és néptánccal. A ceremóniára kétszáz főt hívtak meg, de a hírek szerint Sólyom László leköszönő köztársasági elnök nem vesz részt a beiktatási ünnepségen.

Forrás: adohirek.hu
Feltöltő: adohirek
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adohirek
Megtörtént! ÉLJEN! Egyébként ma Magyarországon nem lehetett vona olyan embert választani, akiről nem a legrosszabb vélemények látnak napvilágot. Tekintsük úgy, hogy közvetve bár, de őt választottuk. Becsüljük meg, remélem Ő is rászolgál majd a bizalmunkra.
U.i.: Sólyomról is kígyót-békát kiáltott mindenki, mára már jó államfő vált belőle. Előlegezzük meg a bizalmat! Melyikünk lenne alkalmasabb nála? Válaszoljatok!
adohirek
@kevijeni: Természetesen ezt a vélemémyt díjazom!
luciferi
@adohirek: akkor csapjunk bele! Van rá 4 évünk.:)
marlin
@adohirek: Igazad van!! Gyere vissza Bazsarózsás!! :))
Minden meg van bocsátva!!

Abban is igazad van, hogy "társadalmilag valóban elfogadott" elnököt nem sikerült választani!! (mind a négy valamilyen szinten mind a négy "pártkatona" volt)
Meg ahogy a "merítési lehetőségeket és a hozzájuk tartozó támogatókat" elnézem talán egy "Deák", meg egy "kiegyezés" lenne ennek a "zagyvaságnak" a megoldása!!

Részemről most a "jeni"-re szavazok!! :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.