A vállalkozásokat is jobban bevonná a szakképzés folyamatába, valamint rövidebb képzési időben és egy éves szakmai gyakorlatban gondolkodik Czomba Sándor foglalkoztatáspolitikai államtitkár - írja a Magyar Nemzet....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
inkvi
@szaboria: Rossz a tipped! Teljesen másképpen van, volt és javarészt marad is! Ez megint csak láccat megoldás: tavaly kezdték a cocik variálni és sajnos az elképzelésükön már nem volt mód változtatni, mert a beiskolázás már arra épített!
Nincs csak szakképzés: szakmunkás megszűnt.
Munkást kiirtotta a democsokrácia!
lópicigáspár
Nem költöznék olyan házba, amit egy két hét alatt képzett kőműves épített!
zsbela
Vissza Kell Állítani a régen nagyon jól működö szakmunkásképzést!
inkvi
@zsbela: De nincsen rá késztetésük! Most is csak süketelnek! Beszopták az EU-s modul-rendszert, amit már ott sem csinálnak! Sok fax!
zsbela
@inkvi: Én 1969-72 között jártam a MüM 31.-be. 1. év: tanműhely (szakmai alapok), 2. év: szakoktatóval építkezésen, 3. év: brigádban. Miért nem jó ez most is?
inkvi
@zsbela: Mert erre nem lehet felvenni a reform zsozsókat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.