Újabb bezárt szárnyvonalon indulhat újra a személyszállítás. Baranya megyében, a Bajnai-kormány által bezárt Komló-Sásd vasútvonalról készült friss jelentés szerint elhibázott volt a vonatok leállításáról szóló döntés. A terület fideszes országgyűlési képviselőjének közbenjárásával sikerült elérni azt is, hogy a MÁV lemondjon arról a tervéről, hogy a jövőben már az InterCityk se álljanak meg Sásdo...

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

inkvi
Nem létezik! Kezeltek mindent ezek: 8 évig!
marlin
Miért és miből gondolod, hogy a Völner többet ért a közlekedéshez, mint a Bajnai??
inkvi
@marlin: Nem állítottam ilyesmit! Kóka a király!
szaboria
Volt valaki az ujonnan megynyitott vonalon? Megint megvolt a csindradatta utas meg már megint sehol csak az egy kétnyugdijas akik meg ingyenutaznak. Igen ez a jólkifizetődő gazdaságosan müködő vonatközlekedés számolni meg kellene tanulni mi mennyibe kerül az állámás szeméylzetének fizetése plusz a fentatrtási költségek.Ma voltam Kiskunhalason és megint utas nélkülf utott ki a szerelvény az a egykocsis kispiros.
nyanya001
@szaboria: Gazdag ország vagyunk!
No meg jönnek a választások, látszat intézkedések kellenek!
csutak
Komló-Sásd közti utat NEM lehet busszal pótolni, a legkisebb hó, jég leülteti a közutat!
Lásd az elmúlt telet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.