A STOP birtokába került egy videó, amelyen egy, a Magyar Nemzeti Gárda Mozgalom főkapitányára kísértetiesen hasonlító férfi csókolózik egy ismeretlen nővel. Amennyiben tényleg Kiss Róbert szerepel a felvételen, az különösen kellemetlen, mivel a nő nem a felesége, a csók viszont kellően szenvedélyes ahhoz, hogy arról ne lehesse azt mondani: csak egy baráti gesztus volt.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csutak
@kevijeni: Deutsch pont olyan mint az átlagos fideszes (itt politikus), tehát gerinces viselkedést nem kellene elvárni tőlük!
Tomika ráadásul Ifjúsági miniszter volt.
Hát Qrva jó példával állt a gyermekek elé!
luciferi
@csutak: a népszaporulat mellett kampányolt, bemutatókat tartva...:)))))))
csutak
@kevijeni: Mea Culpa, Mea maxima Culpa.
Erre nem is gondoltam:)
Atomqkac azaz EbUraFakó
Azért én valamit csak nem értek...igaz, én rendkívűl gyanakvó, alapjáraton bizalmatlan ember vagyok...

Tehát, ha én lennék egy "valamilyen szinten" ismert ember, akinek van veszteni valója, nem kockáztatnám meg, hogy bárki megláthasson ilyen helyzetben.
Tudjuk, hogy vannak olyan kamerák, fényezőgépek, amelyek több tíz kilométerről képesek rázummolni pl. a Gellérthegyről, ahogy Budapest szívében a nyolcadik emeleten egy kiskölyök az ablakban merengve az orrát piszkálja!

Na, most ha az ember felnőtt, tudja, hogy tilosban jár, akkor mindezen dolgok tudatában LOGIKUS-E szerintetek, hogy nyilvánosan vad smárba fogjon valakivel csakis a paparazzik vagy politikai bérgyilkosok kedvéért?

Nekem itt valami erősen sántít. Vagy a gárda kapitánya tökhülye...esetleg én vagyok paranoiás...(egyébként az vagyok, kicsit :) )

De jelszvam: jobb félni, mint megijedni!
luciferi
@Atomqkac: egy kis hatalom birtokában a legtöbb ember hajlamos lesz könnyelművé válni. Az a hamis illúzió alakul ki bennük, hogy érinthetetlenek. Van egypár, aki valóban az.:((((( A gárda kapitány nem tartozott közéjük, pechjére. Lehetett megrendelésre is a dolog.......ma már semmi sem kizárt....
barnan
Más választása nem lehetett, nem magánemberként kellett meghoznia döntését, a gárda eskü és a jelszavaik ismeretében.
Egy politikus elvegetálhat vígan tisztesség nélkül, egy tisztességet hirdető, annak megfelelni akaró, katonás alakulatot viszont hiteltelenül nem lehet vezetni, példakép eszme nélkül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.