Ismeretlen tettesek megtámadták, majd késsel megszúrták a Fidesz ajánlószelvényeket gyűjtő aktivistáit kedd este a XIII. kerületi Angyalföldi úton - közölte Harrach Tamás, a Fidesz választókerületi elnöke szerdán.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sííva
@clarissza : Ide jutottunk! A saját portádon sem lehetsz biztonságban! Ha kilépsz az utcára a nem napon barnult itt élősködő kisebbség mindenféle következmény nélkül megölhet! Hol a gárda???????? Ebbe az országba már az is kevés!
inkvi
@clarissza : @Sííva: Majd a Szanyi megnyugtatja őket!
Atomqkac azaz EbUraFakó
Arra megy ki a játék, hogy ne a kormánynak kelljen fellépni a tetvek ellem, hanem a lakosság maga szolgáltasson igazságot. Ők pedig mossák a mocskos kezüket, bár ahhoz már két élet is kevés lenne, hogy megtisztuljanak!

Hogy verték a nyálukat, hogy nem kell a Gárda! Nem a nyavalyát! Kell a gárda, mégpedig fegyver viselési joggal és eljárási joggal felruházva! ( zárójelben teszem hozzá, nem azt kell nézni, hogy a magánéletében ki kivel kefél, vagy pornózik, az a magán ügye. Amíg azonban a lakosság, a polgárok védelmében jár el, addig őket ne vonja felelősségre senki)

Pintérnek üzenem, hogy remélem a tetű barátai alapőosan elkenik az ő száját is valahol !
Akkor majd észbe kap. Talán.
inkvi
@Atomqkac: Valami kell, hogy ezeket az etnikistákat kordába lehessen tartani! Ha a politikai pártok nem mernek belenyúlni; akkor bízzák a Jobbikra!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.