Évekig hallgattam a falusi kisposták bezárásával kapcsolatos ostobaságokat. Legyintettem, és elintéztem azzal, hogy ez is politikusi haszonszerzés, a valós helyzetet nem ismerők hülyítése.

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria
A bemutatott újra megnyitó postán nem voltak képesek legalább egy pár embert rávenni,hogy dologozzon a postás hölgy ne csak ott üldögéljen.Annak miért volt értelme,hogy tömeget lássunk 10 év körüli gyerekek bevonásával.Az utcán meg kérdezettek is azt mondták jobb volt a mozgó posta most meg újre bekelljárniuk a beteg idős embereknek a pénz feledása miatt.Úgyenezt játszották el a szárnyvonalak
megnyitásával. Figyelni kellene,hogy tényleg gazadaságos lesz e a vonatok üzemeltetése,mert úgye a buszok a falvak központjában jár mig az állomások jóval távolabb a falvak valameyik szélén vannak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.