Bár a megyei közigazgatási hivatalok már újra léteznek, a szupernek titulált kormányhivatalok kialakítása csak januártól várható. Akkor derül ki az is például, mi lesz a Budapest mellől Debrecenbe naponta (szolgálati) autón járó igazgatók sorsa.

Forrás: civishir.hu
Feltöltő: hókuszpók
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
inkvi
@Csizmás Kond: Centrumban az igazság! Ürítsük poharunkat a Kupára!
hókuszpók
@Csizmás Kond: Teljesen igazad van. Tök mindegy, hogy ki lop! A vicc az, hogy ebben az országban mindenki lopni akar.

Elolvasom a cikket, kiderül belőle, hogy néhány bohóc havonta súlyos pénzeket autózik el. Erre mindenki elkezd fideszezni, maszopozni. Pedig itt arról van szó, hogy ezek a madarak (és akik megengedik nekik) hülyének néznek minket! Tök mindegy, hogy narancs vagy veres! Botrányos!

Jön ma nekem egy ki...szott levél, hogy vállalkozóként bizonyítsam be, hogy köztartozásmentes vagyok, mert ha nem, irgum-burgum. Az vagyok! Igaz, hogy belerokkanok, de az vagyok.

Erre ez mocskos államigazgatás, ne adj Isten, az a patkány is, aki a levelet küldte, elautókázik több százezret, milliókat az én pénzemen???????

Milyen ország ez?

És ezek
Don Quijote
@Csizmás Kond: 2010. szeptember 14. kedd, 21:19

Ki ellen van jogerős ítélet??? Majd ha lesz, akkor mondd hogy rábizonyított!!
inkvi
@Don Quijote: Még a Zuschlag-ékra sincs! :(
szaboria
@inkvi: Már megint azt is el halasztották október helyett decemberre.
51kacsa
A helyzet az, hogy csak a jéhhegy csúcsát láthatjuk mi kisemberek. Fogalmatok nincs milyen szervezkedések mennek a háttérben, szépen csendben és főleg mennyiért! Azt tudja valaki, hogy az APEH és a VPOP összevonása, egységes informatikai és szervezeti rendszerbe való szervezése milyen kiadásokat jelent? Arról nem is beszélve,, hogy teljes osztályokat kölltöztetnek egyik helyről a másikra, létesítenek új osztályokat, ahol kell vezető, meg helyettes, meg új emberek, a régiek közül ott is sokat elküldenek. Még semmi és senki nem biztos, de hogy ez sem két forint az viszont tuti.
A két cég informatikai rendzsere ráadásul nem is kompatibilis, kell valami új megoldás, ez sem lesz ingyen! Szóval amin vitatkozunk, csak kicsike csontocska, ahhoz képest, amiket lehet találni. Lehetnek egész csontvázak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.