A szocialisták június óta először ezen a héten érezték jól magukat a parlamentben. Sőt kitűnően. Elolvasták ugyanis „a Magyar Köztársaság 2009. évi költségvetésének végrehajtásáról szóló T/1062 sz. törvényjavaslatot”, s meghökkenten tapasztalták, hogy a Matolcsy féle nemzetgazdasági minisztérium által benyújtott dokumentum szinte semmi kivetnivalót nem talált.

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csutak
@luigilongo60: Én nem akarok lesüllyedni egy szint alá!
luciferi
@csutak: @luigilongo60: a 2/3-ad előtt nem volt ilyen hosszú a nyelve. És normálisabb volt.
Dr.luigilongo60
Az 1994-es választások után már elkezdte kimutatni a foga fehérjét.1998-at követően már tisztán látszott, hogy mit is akar de még elnéző volt az ember vele szemben.
Az igazi énjét csak 2002 után tapasztalhattuk meg, amihez nem is szükségeltetik igazán komoly kommentár.
Akik figyelemmel kísérik a politikát és nem elvakultak, tisztán láthatják az Ő áldásos tevékenységét a seggnyalóival együtt.
másvirág
Most hasonló a helyzett mint a Horn kormány ominozus Bokros csomagja idejében.
Nem volt sikertörténet,de az akkori gazdasági realtásoknak a legmegfelelőbben kidolgozott programját képezte.Most sincs máskép,csak nehéz megemészteni,hogy jelen helyzetben nincs jobb választási lehetőség. ( De a dicsőség nem a Gyurcsány apparátust illeti.Hanem a virágéletű Oszkó 1 évét.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.