Debrecen – Terjedelmes interjút közöl a nol.hu Zongor Gábor alkotmányjogásszal, a Települési Önkormányzatok Országos Szövetségének főtitkárával. Szóba kerül Kósa Lajos és Debrecen is.

Forrás: civishir.hu
Feltöltő: zoccom
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
furfang
Ami azt illeti Weklerrel én sem ülnék le ünnepelni, kompromittáló lenne. Pár éve zengett a sajtó az " ügyeitől. Idézet a Barrikádról:" Dr. Wekler nagyon különleges honatya, a szadeszes földesúr (vö.: kisgazda filozófus, fideszes szakszervezeti titkár, szocialista segédpüspök etc.), Mecseknádasd polgármestere, helyi atyaúristen, sokhektáros agrármájer, aki néhány évvel ezelőtt egy-két agrártámogatás látványosan pofátlan igénybevétele és a regionális fejlesztési tanács körüli pár tízmilliós botrányok folyományaképp kibukott az országos politika szűkebb elitjéből. Kínossá vált. Vállahatatlanná. (A magyar politikusi mezőnyben kínossá válni - azért ez teljesítmény. Torgyán dr. üdvözletét küldi.)"
szaboria
@furfang: Megint félre akarsz magyarázni .Itt egy elvről van szó ÖNKORMÁNYZATOK napja és NEM a Fideszes önkormányzatok napja.
marlin
@furfang: Te is tudod, hogy a "mellémagyarázással" nem leszel "európai!"!!
"az igazat mondd, ne csak a valódit,
a fényt, amelytõl világlik agyunk,"
nyanya001
@furfang: Azt a látványos agrártámogatást a Miniszterelnök úr (Orbán)is igénybe vette, ami ugyan törvényes volt, de kevésbbé etikus.
Ezzel együtt a Weklerről nekem is megvan a véleményem!
marlin
@furfang: Te mint bennfentes!!
Írd már meg nekünk, hogyan kerül a Kósa huszár jellmebéli problémáinak taglalása közé a politikából évekkel ezelőtt kigolyózott szőlősgazda?? Mert, hogy a zOrr bán nem szereti a konkurenciát azt még értem, de a Kósa nem szőlőben "utazik"!!
bra048
Nem történt semmi, csak a fidesz- alelnökség felülírta nála a polgármesteri kötelmet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.