Száznál is több család demonstrált október 12-én a Parlament előtt Geréb Ágnes szabadon engedése, illetve az otthonszülés törvényi szabályozása érdekében. Megkérdeztük, mit szeretnének pontosan. Akadt, aki Nobel-díjat adna Geréb Ágnesnek, mások Semmelweissel hasonlították össze.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@csutak: Ez nem csapda, hanem a törvények semmibe vétele.
Nincs olyan törvény a világon, hogy valakit arra kötelezzen elvégezni akár segíteni amihez nem ért, márpedig a megvont engedély arra utal, hogy nem igazán értette a dolgát.
Nem vagyok híve a kórházi orvosok tömésének,de annak sem hogy valaki felelőtlenül többször ugyanazt a hibát követhesse el.
kiscserkész
@Csizmás Kond: Kérdés, kinek az asszisztálásával? Ha csak az elmúlt nyolc évet nézzük nem látok különbséget egyik közt sem.
Csizmás Kond
@benhur: Hidd el, ha az MSZP kormánya alatt vontak felelősségre valakit azért mert helytelenül cselekedett, akkor is helyeseltem mindig. Tovább nem akarok pártvitákba bonyolódni, mert szerintem ez nem az.
csutak
Elfogult vagyok, ahogy ezt már többször jeleztem!
És lusta is, mert qrvára semmi kedvem utána tekinteni a neten ugyan mennyi kórházi doki ölt meg anyát kölkével?
És mi a büdös lófaszért védik a kollégát a tetvek?
Nekem azt mond ebben a tárgykőrben mindenki amit akar.
Volt szerencsém megélni mit jelent az, hogy egy kezdő valagászból nőgyógyász váljon. Kezdőként tegeződtünk, de öt év múlva úgy magázott (amikor már nem taxival járt hanem saját kocsival!) mintha sosem láttuk volna egymást.
Tehát én emberileg tartom őket szar alaknak! Minden nőgyógyászt, persze eltekintve a létező becsületesektől, akiktől ez úton kérek elnézést!
De azokat a pénzhajhászokat szívem szerint belelőném a Tiszába, akik köszönés helyett a markukat tartják. És sorolhatnám de felesleges.
perta
Azért nem kell túlzásokba esni, sem Nobel díjat nem érdemel, sem Semmelweis nyomdokába nem léphet...........
Feltehetően komoly oka volt, amiért eltiltották az orvosi praxistól.
Talán meg kellene hallgatni olyan anyákat is akiknek meghalt, vagy maradandóan károsodott a gyermeke.
Igaz a szülészek is hibáznak, de egy orvos műhibáit összehasonlítva G.Á. műhibáival Geréb viszi a pálmát.........nem az összes orvosi műhibát kell G.Á. munkájával összehasonlítani,
szaboria
Pedig világon egyre nő az otthon szülés száma.50 évvel ezelőttig nálunk is otthon szülés volt.Arról nagyon hallgat a társadalom mennyi hiba van a kórházi szüléseknél.AMIKOR EGY ORVOS MÁR AZT IS SZABÁLYOZNI AKARJA,HOGY A GYEREK NE SZOMBATON VAGY VASÁRNAP SZÜLESSEN MEG!!!! Akkor már igenis vannak problémák. Csak , hogy tudjátok azok akik nem nagyon tudnak hálapénzt adni bizony ott a kórházban is bába vezeti le a szülést.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.