Nyugdíjvédelmi miniszterelnöki megbízottnak nevezte ki a kormányfő Selmeczi Gabriellát; a fideszes országgyűlési képviselő vizsgálatot indít, hogy kiderüljön, mekkora kár érte a magánnyugdíjpénztárakba befizetőket.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
51kacsa
Mi a sz@rtól kell ennek a tyúnak megvédenie a nyugdíjamat??????????? A kormány nevezte ki saját maga ellen ezt a nyögdíjvédelmi minizeri biztost, mert hogy a kormánytól kell védeni az kicsi nyugdíjamat! Ez jó lesz nekünk jövőre, amikor kiderül, hogy egy huncut 1/2 Ft-ot sem fogunk emelést kapni? Az viszont biztos, hogy jól kiagyalt, klassz kis állásokat találnak ki a kedenceiknek!
inkvi
@51kacsa: Nem kicsi a nyugdíjad. Mindenkinek annyi amennyi. Az anyámé kicsi: 60 rongy! Ne panaszkodjál: a 13. havit ki vette el? Nem bíztál benne, hogy lesz 14.; 15.: most ezt keserülöd meg! Hagyó, Cuschlag, Hunwald vitte le! ugye nem más?
kakukkmarci
Hogy mitől kell megvédeni? Gondolom, a fogszuvasodástól. Nehéz és felelősségteljes feladat lehet. Nyugdíjvédelmi miniszterelnöki megbízott. Remélem, szépszámú titkárság is jár hozzá. Az oviban vannak még olyanok, hogy tisztaság felelős, meg virág felelős.
sasi1115
@inkvi: És persze a Gyurcsányról ne feledkezz meg. Elsőként kellett volna mondanod.
Szerintem édesanyád kicsi nyugdíjáról is ő tehet. Szerintem nézz utána, neked menni fog. Képes vagy rá hogy összehozd. Hajrá!
Don Quijote
@inkvi: Édesanyád valószínű ennyit érdemel, ennyit fizetett be a közösbe,de hogy jön ide Hagyó és Hunwald?? Elitélték őket???
Bugajakab
Szomorú vagyok. Egy díszjogászra bízzák ezt a dolgot, aki még annyit sem tud,
mint egy biztonsági őr. Vagyis az áru elfogyasztása fizetés előtt kísérletnek minősül, és a Tulajdon elleni szabálysértésnek is van kísérleti alakzata.

Ha kinevezik, csináltasson még egy fürdőszobát is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.