Egyéni számlás állami nyugdíj, illetve verseny a magánpénztárak és az állami nyugdíjrendszer között - az utóbbi napok bejelentései szerint ebbe az irányba vinné el a nyugdíjrendszert a kormány. A bejelentések meglepetést okoztak, pedig a Fidesz már bő nyolc éve kiáll a svéd modell mellett, igaz, az idei választási kampányban nem volt egyértelmű a párt álláspontja.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria
@luigilongo60: NYERTÉL!!!! Olyan káosz van hogy még a kormányban sem tudják az Orbánt követni az esztelen ötletei miatt.
51kacsa
@szaboria: Én azt várom, hogy a sajátjai mikor borulnak ki ettől az esztelen kavarástól, amit a vitya vezér csinál? S lesz-e aki mer is szólni, hogy álljon már meg a körhinta, mert szédülünk.
szaboria
@51kacsa: Sajna már nincs közöttük olyan aki szemébe merné mondani állj már meg mert ez így nem lesz jó.
másvirág
Svéd model =Gripen .Vagyis mindenki repűl akinek nem tetszik ! Lehett lengetni amire én gondolok a nyugdijakkal kapcsolatban.Kettő legyen,hogy ne lötyögjön a kormánytagokban.
inkvi
@másvirág: Svéd modell? Ne mond Zsiga!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.