Kellett a korábbi miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc tevékeny támogatása ahhoz, hogy megvalósuljanak a 2006 őszi rendőri jogsértések; ennek alátámasztására keresik a dokumentumokat – nyilatkozta Balsai István miniszterelnöki megbízott, volt igazságügy-miniszter a Duna TV-nek csütörtök reggel.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Meg az Orbáné, hisz a tüzet ő szította!
mindenlében
...se éjjelem, se nappalom, csak Gyurcsányon gondolkodom.....
nyanya001
@lópicigáspár: A legközelebbi balhét kire fogják?
Mert lesz az biztos!
Kakastoll
Szerintem a média jobban felfújja, mint amekkora a valóságban.
lópicigáspár
@nyanya001: Igyál egy kakaót és fogd rá a nyuszira!:-))
luciferi
Gizikém, igazad van, ez a mocsok Fletó gyújtotta fel a Tv székházat! És őáltala lett több tucat autó felgyújtva. és őáltala lett a TV székház kifosztva. És őáltala sérült meg 220 rendőr, (1/3. véglegesen, maradandóan) Igazad van! Fletó monnyon le! Hányan sérültek meg maradandóan? Jóval(!) kevesebben, mint a zsaruk! Azért ez érdekes. Oldaltól függetlenül el lehet elmélkedni ezen. Ha valakit a tények(!) is érdekelnek, nézzen utána! Bizony, Gizike!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.