A minimálbér harmadáért válogatnak szemetet, csomagolnak elektronikai termékeket, mossák a börtönök folyosóit vagy főznek társaikra a magyar elítéltek. A Jobbik által sokat emlegetett önfenntartó börtönökhöz az kéne, hogy minden rab keressen 200 ezer forintot, amire a jelenlegi helyzetben semmi esély. A dolgozó rabok szerint még szemetet válogatni is jobb, mint a rácsok mögött ülni, a 23 ezer forint pedig nem sok, de legalább cigire futja belőle.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
Sokan vegeznek a kintiek kozul is szar munkat, szar korulmenyek kozott, es nekik meg a rezsit meg az etelt is fizetni kell, csaladot eltartani, stb., nemhogy 23 ezreket pipazgassanak el havonta. En siman vegeznek akarmilyen takony munkat, ha mas nem lenne, ezek meg rohogve mondjak, hogy ok bizony semmi penzert nem csinalnanak ilyet, csak uncsi a sitt. Mocskos eloskodo fergek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.